O mně
Absolvent stomatologické fakulty (rok 2009). Člen České Stomatologické Komory od roku 2011. Konzervační zubní lékařství, stomatochirurgie,snímací a ...
VíceUkončené školy
- Absolvent stomatologické fakulty (rok 2009).
Znalost jazyků
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Падение и травма зуба у ребенка
врач оперативно нас принял, сразу же организовал панорамный снимок, а не прицельный (для одного зуба), что мне кажется очень правильным и разумным в нашей ситуации. Снимок подробно прокомментировал, дал инструкции по дальнейшим действиям, отправил снимок на почту. Мы остались очень довольны подходом Станислава
O
Pan doktor je příjemný, vše vysvětlí a poradí. Chodím už několik let, preventivně a akutně. Moderní ambulance.
Martin Milanec
Vynikajúci prístup, vysvetlenie, možnosti riešenia problému, objednanie cez internet a SMS notifikácie, komunikácia+++
vedran.b993
Úžasný lékař! Trpělivý, odpověděl na otázky a profesionálně udělal všechno co bylo potřeba udělat. Doporučuji ho všem.
Jan V.
Opravdu skvělý lékař, který už mi zachránil nejeden zub, co ostatní odepsali. Ze strany pana doktora Lazurenka lze očekávat jak profesionální přístup, tak i dobře odvedenou práci. Doufám, že v nové ordinaci bude mít co nejlepší zázemí.
daniel.ivan53
Vstřícnost,ochota,profesionální přístup,mohu všem vřele doporučit.Objednání přes internet super,upozornění sms taky nemá chybu.
Marek V.
Běžný termín
Som spokojný s kvalitou práce, ktorú p. Lazurenko urobil. Po 8 rokoch som musel absolvovať pár vrtaní a plomb, plus jedna korunka. Za posledné 4 roky cca chodím len na preventívne prehliadky. Skvelé je, že dodržuje čas objednania.
Jan Rajtr
Pan doktor je velmi profesionální s velice dobrým a lidským přístupem. Přišel jsem za ním dnes poprvé, působil na mne naprosto pohodovým dojmem, což mi velice pomohlo od mých veškerých obav. Zub mi za moment vytrhnul a bylo po problému. Jsem upřímně rád, že jsem se u něj mohl zaregistrovat. Touto cestou jemu i sestřičce děkuji.
lukas.truksa
Bolest zubu
Pan doktor postupuje velmi profesionálně, srozumitelně vše pacientovi vysvětlí a nastíní kroky, včetně případného propočtu a následků. Je opatrný, pečlivý a díky jeho ohleduplnosti jsou zákroky snesitelnější a příjemnější.
hirschovaradka
Běžný termín
Po několika návštěvách této ordinace můžu říct, že pan doktor je moc šikovný a hodný , ošetření od něj mě vůbec nebolelo.
O mně
VíceUkončené školy
- Absolvent stomatologické fakulty (rok 2009).
Specializace
- zubní lékař - stomatolog