MUDr. Silvia Tůmová

přijímá nové pacienty

Chirurg Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážené pacientky, Vážení pacienti, Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem od 6 let i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb. Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR . Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby. Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..

Více O mně

• Estetická medicína

1 000 Kč

• Odstranění bradavice

500 Kč

Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné profesionálky. Ženy na svém místě!

• H

Paní doktorka byla velmi pozitivní, vstřícná a milá. Bylo vidět, že se plně koncentruje na můj problém

• Chirurgie Zahradní Město Jiný  •

K paní doktorce chodím již delší dobu a lepšího chirurga jsem si nemohla přát. Je milá, empatická, poradí a doporučí nejvhodnější léčbu. Bonus k paní doktorce.... milá sestřička.

• A

Paní doktorka sympatická, snaží se pomoct. Dobře vysvětlila můj problém.

• A

S dítětem, určení problému a ošetření, vysvětlení a komunikace bez problémů. Kontrola a sdělení dalšího postupu, včetně doporučení.

• A

Děkuji paní doktorce za její péči a laskavý přístup. Její přístup mě mile překvapil.

• Chirurgie Zahradní Město Jiný  •

Velmi příjemná a profesionální paní doktorka i sestřička. V ordinaci na čas bez vysedávání v čekárně. Hned se vrhla na vyšetření, zjistila kde je problém, popsala o co jde a jaký bude postup, aby došlo k brzké nápravě a úlevě.

• Chirurgie Zahradní Město Jiný  •

Perfektní jako chirurg a skvělá jako člověk. Vyslechne problém, vysvětlí zákrok, ošetří a poučí, jak dál. Díky svým kvalitám je vyhledávaná a má hodně pacientů, takže při plné čekárně je třeba počítat s časovou rezervou, i když paní doktorka pracuje velmi efektivně a bez prodlev.

• A

Byla jsem velmi spokojena s přístupem paní doktorky.

• Š

Moc vstřícná, trpělivá paní doktorka. Jsme moc vděční