MUDr. Shpend Vukaj

Zubař Více

Ordinace

Praha

• B

Člověk na svém místě. Perfektní precizní práce, lidský přístup a velice příznivé ceny. Mockrát děkuji

• jiné místo Jiný  •

Dnes první konzultace u pana doktora. Jsem nadšená z jeho lidského přístupu, nabídky služeb, ale především skvělé práce. Pana doktora Vukaje doporučuji!

• Ordinace Jiný  •

• Za panem doktorem jezdíme až z České Lípy. Manželovi dal moc pěkně zuby dohromady, komplet nové korunky, plomby, výplně. Přístup velmi přátelský, menší minus za lehce chaotické objednávání. Dnes jsme k panu doktorovi poprvé přivedli i našeho ročního chlapečka. Za jeho přístup k dětem všechny palce nahoru, milý a velmi empatický i k nejmenším pacientům.
    Kateřina Vítková

úžasný lékař,zuby mi dal do pořádku,ceny velice dobré,profesionální přístup nejen pana doktora ale i všech sestřiček

Jednoduše-skvělý, báječný, velmi šikovný a precizní-doporučuju těm, co se bojí zubaře

• B

to je nejhorsi zubar ktereho znam.ja byl jeho pacientem v roce 2008.doporucil jeden znamy,ale ne rek mi ,ze ten muze jenom plomby delat.ja potreboval udelat mustek na 4 predni horni,ale to nebylo nejlepsi reseni,slo pouze o vydelavani penez pro pana doktora.on ho udelal moc spatne,je videt kov,dasna roztrhal tak ,ze oni ne sedli ani po 5 letech.nechal v jednom zube nerv,ktery ted zemrel.zuby byli velki,jako u kone,nekolik krat brousil vnitrni stranu,a vubec to neni normalne provedena prace.ted to musim kompletne predelat.zaplatil jsem tenkrat 12 000kc za kovokeramiku,a ted pani doktorka rika ze to neni kovokeramika a spis kovoplast,keramika ne zlutne ani u kuraka,je mozne ze jenom trochu.a jeste mi vysvetlila ,ze v CR se to ne vyrabi. .hvezdicku pouze za plombu

• Really good and proffesional guy

• Tak to je fakt,myslel jsem,že je to jen můj názor.Nevím co si o sobě vůbec myslý.Hygiena strašná,to jsem ještě nezažil.Musel jsem druhý den na pohotovost,aby mě dali dokupy.

• T

Prosím, mužete mi napsat tady číslo na pana doktora. Neumím ho dohledat na netu. Ďekuji. Chci se objednat no nemám číslo.

• Velmi ochotná, zejména k dětem skvělá.