ul. Ostrovského 315000, /253, Praha 15000
Pečlivá doktorka, která prochází zub po zubu. Bohužel změnila ordinaci, údajně někam na Vyšehrad.
Precizní kvalita, vysoká profesionalita, přátelský přístup. Nešetří časem, kvalita její práce je pro ni důležitější než kolik lidí příp. čeká v čekárně. Je na velmi vysoké odborné úrovni, nepoužívá některé levné materiály, protože tolik nevydrží, na to upozorní při první návštěvě. Jsem s jejími službami maximálně spokojen.
good
Od doby co navstevuji pani doktorku, se k "zubari" tesim.
Paní doktorka je velmi sympatická a šikovná. Mohu srovnávat s ostatními zubaři a její ceny se mi zdají být podobné jako v jiných ordinacích. Kvalitou a péčí je však převyšuje.
Bohužel paní doktorka je klasický případ zubaře "zlatokopa" .Při prvním kontaktu budete seznámeni s cenami za různe úkony a materiály.To by mělo rozumnému člověku stačit.Pokud ne,čekají ho další překvapení.Příspěvky zde jsou naprosto odlišné od mé zkušenosti s touto zubařkou a proto se domnívám,že jsou nastrčené.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem spokojená. K této paní doktorce se člověk nemusí bát. Kromě toho, že je pečlivá a určitě schopná zubařka, je také příjemná a lidská.
Pavel H.
Není co dodat, mohu jen souhlasit.
Petra
všechno v nejlepším pořádku, jsem z paní doktorky opravdu nadšená, mladá, milá, vše vysvětlí, prodiskutuje, zkrátka co víc si přát?
F
Fialková
Zubni lekarka poskytuje kvalitni peci za prijatelnou cenu. Je velice pecliva a navsteva zubni ordinace se diky jejimu pristupu stava skoro az rutinou :)