Brabcova 2, Praha 14000
Musilová
Paní doktorka je naprosto skvělá, chodím k ní už 11 let a její práce je opravdu výborná!!!
Paní doktorka Turková je báječná, velmi pečlivá, šetrná, má snahu vždy najít nejlepší řešení pro pacienta. Na rozdíl od jiných zubních lékařů jsem se nesetkala s jakoukoli nutností "dodatečných oprav". Dokonce její bílé plomby mají podstatně delší životnost, nežli je standard (mohu mluvit jen za cca 13 let a všechny jsou jako nové). Ceny odpovídají její pečlivé práci a velmi kvalitně vybavené ordinaci i milému personálu, což je zcela v pořádku. Mám snad jedinou výtku - dlouhé objednací časy... což je samozřejmě daň za to, že je paní doktorka vyhlášená široko daleko jako profík :-) A tímhle hodnocením to asi nevylepším ;-)
Díky za perfektní péči o mě i moji rodinu. Markéta• • •
Jsme pacientem 4 roky a zatim jsme byl spokojen skoro vzdy na 1*
Dobrý den,Pani doktorka je velice pečlivá a moc děkuji za její péči.Já jsme u ní jako nový pacient, ale moje sestra k ní dochází už s rodinou dlouho.Děkuji a určitě už nemám takový strach ze zubařú. I sypatický personál a celkové ordnice chválím. Katka B.
Paní doktorku chválím, je šikovná a příjemná. Ceny jsou na kvalitu odvedené práce nízké.Již pátým rokem ji navštěvuji a mohu doporučit.Je to nejkrásnější zubní praxe v Praze s příjemným a hezkým personálem. Tonda R
Určitě se zde dočkáte kvalitních služeb, ale někdy mám pocit, že paní doktorka se sice snaží pomoci Vám, ale nejdřív z Vás vyrazí spoustu peněz a po nějaké době tedy uvidíte výsledky. Vadí mi, že jsou jejich služby předražené, proto scháním levnějšího lékaře a věřím, že bude stejně tak dobrý. Jinak žádné špatné zkušenosti nemám.
opravdu nejmilejší a nejšikovnější paní doktorka.než jsem poznala její zlaté ruce,hledala jsem dlouho,kdo pomůže zachránit můj velký úsměv. dokázala nejen zachránit,ale s úsměvem i vypepšit můj chrup a já už 7 let chválím její práci bez jediné reklamace!!!!děkuji
paní doktorka je nejlepší nebolí to a od té doby se nebojím zubaře
personál má příjemný a má nádherně a stylově zařízenou ordinaci
prostě nejlepší• • •
M.M.
Nemohu posoudit, jestli je paní doktorka nejlepší, ale takový přístup k pacientovi a k řešení problému jsem ještě nezažila. Kdo se chce zbavit strachu ze zubaře, měl by ji poznat.
Anonym
Paní doktorka je velmi milá a šikovná.Má úžasně vybavenou ordinaci a celkem příjemné zamněstnance.Je to nejlepší stomatolog.Děkuji všem za doporučení.