Stomatologická ordinace

Šimůnkova 4/1596, Praha 18200

• Pan doktor je dle mého názoru lepším průměrem co do kvality poskytnuté služby, ale cenově....to snad ani nemohu komentovat, 1.800,- za obyčejnou amalgámovou plombu, to jsem opravdu nečekala.

• Pan doktor mi zachranil zuby a naucil mne na stara kolena cistit zuby,cehoz si nesmirne vazim.Od teto precizni rekonstrukce mi vse uz nekolik let drzi.Skoda, ze jsem ho nemohl potkat o 20 let drive.Je to opravdovy profesional, jakych v cechach jiste neni mnoho.Diky nucenemu pobytu v emigraci mam srovnani kvalitativni urovne a cen v jinych statech.Myslim, ze muzeme byt radi, ze takovito lide jsou dnes jeste ochotni pracovat v cechach a za relativne dostupne ceny.Zatimco ceny nemovitosti,najmu, aut,nafty,potravin,elektroniky apod.uz se srovnaly s ostatnimi vyspelymi staty, ceny zubniho osetreni jsou stale sotva na 20% cen toho, co se odehrava 150 km dale na zapad.Hodnotu vlastnich zachranenych zubu clovek pozna bohuzel az pote,co o nejake zbytecne prijde.Nepromeskejte to.Pan doktor ma moji plnou duveru a mohu jej doporucit.

• Pan doktor je sice dražší a mírně arogantní, jeho práce ale za to stojí. Pracuje rychle, poměrně bezbolestně a v nejlepší kvalitě.

• Pan doktor Maxa pracuje velmi kvalitně a odvede vždy svoji práci 100%. Bohužel tak jako ostatní mám trošku pochybnosti o účtovné částce. Ošetření mě stojí vždy několi set případně i tisíc korun a nepamatuji se, že bych někdy dostal účtenku.

• Chodím k tomuto lékaři na doporuční jiných osob a sem velice spokojený. Odvádí velice kvalitní a odbornou práci. Má super zařízenou ordinaci,pracuje velmi kvalitně a bezbolestně. Lze jen a jen doporučit
    Je sice držší,ale za odvedenou práci a přístup jeho i jeho sestry si to zaslouží.
    No a kdo nechce zaplatit za dobře odvedenou práci a kvalitní materiál,nemusí. Může jít přeci jinám kde mu udělají staré černé plomby,které za měsíc vypadnou a musí znova.

Pan doktor je velmi precizní. Je sice dražší, ale stojí to za to. Jediné co bych vytkla, je malinko nadřazené arogantní chování. Ale jako doktor umí.

Je s podivem,že za běžné ošetření bolavého zubu u pana doktora člověk zaplatí také přes 3000 Kč a ani nemrknete. Pokud nemáte dost u sebe, zaplatíte ještě poplatek za placení kartou. Nicméně pokud se mám vyjádřit ke kvalitě provedené práci a k přístupu, pak nemám výhrady. Jiná je otázka ta, zda finanční stránka u pana doktora skutečně není ta hlavní, protože ceny by skutečně mohla posoudit a porovnat s cenami běžnými např. Česká stomatologická komora.

Velmi precizní práce a spolehlivost.Ceny jsou úměrné kvalitnímu ošetření.Oceňuji úsilí o prevenci.Jsem zde spokojen.

pan doktor nespolupracuje s zadnou pojistovnou, takze si vse musi clovek hradit sam, za jedno vrtani platite i 1300kc, ale nikdy to neboli, je to profesional a nikdy po tom clovek nemusi znovu s tim samym zubem, proste jak se jednou opravi je to hotovo, ale opravdu hodne financne narocne