Blanická 32/1060, Praha 12000
I
Ivo Mézl Šumavs
Pan Dr. Pokorný je opravdu velice pečlivý lékař s lidským přístupem k pacientům a na velmi vysoké profesionální úrovni, která mu umožňuje vyřešit jakýkoliv zubní problém k naprosté spokojenosti pacientů. V době kdy jjsou zubaři nedostatkovým zbožim je velké štěstí dostat se do rukou pana Dr. Pokorného. Mudr. Pokorný pomocí implantátů naprosto dokonale vyřešil můj dlouholetý problém s horní čelistí k naprosté spokojenosti za což mu patří moje vřelé poděkování.
• Zubní ordinace D.VISION • Jiný •
R
Roman Čepl
Pan MUDr. Pokorný je opravdu výborný specialista na zubní implantáty, můj zubař řekl, že lepší práci neviděl. Jsem opravdu rád, že jsem se rozhodl pro něho, po roce a půl žádný problém, implantát drží, jako by byl můj zub.
• Zubní ordinace D.VISION • Jiný •
Ibragimova G.
Uzasny! Velice profesionalny pristup, moderni vybavena ordinace, pan Pokorny - spickovy, zkuseny, citlivy doktor nejvissi kvalifikace ! Muj manzel a ja jsme velmi spokojeni!
anna.janov.
Pan doktor se ke mě nechoval moc pěkně, pevně věřím že je to dobrý stomatolog, ale s jeho přístupem si časem klienty nezíská
G
gelnar
Velmi komunikativní, zručný, citlivý, prostě machr.
Ano, souhlasím výborný zubní lékař. Navíc, když mě "dělal zuby" a práce nebyla dokončena v ordinační hodiny, dokončil ji v sobotu.
Doporučuji Leanyka• • •
Jen nejlepší zkušenosti. Všechno pečlivě vysvětluje, pacienta zapojí do rozhodnutí, a zákroky provádí na nejvyšší úrovni.
Pan Pokorný je šikovný, pečlivý a hlavně je velmi ochotný a příjemný ke svým pacientům! Návštěva ordinace není v žádném případě nepříjemná.
```• • •
MUDr.Iva Grossová
MUDr.R.Pokorný je velmi šikovný stomatolog odborně na vysoké úrovni, který se snaží svému pacientu péči a případné odborné zákroky "ušít na míru jeho úst". K tomu se přidává jeho lidská stránka, tedy milé a vstřícné chování. Děkuji mu za celou rodinu!