MUDr. Radek Pokorný

Zubař Více

Zubní ordinace D.VISION

Blanická 32/1060, Praha 12000

• I

Pan Dr. Pokorný je opravdu velice pečlivý lékař s lidským přístupem k pacientům a na velmi vysoké profesionální úrovni, která mu umožňuje vyřešit jakýkoliv zubní problém k naprosté spokojenosti pacientů. V době kdy jjsou zubaři nedostatkovým zbožim je velké štěstí dostat se do rukou pana Dr. Pokorného. Mudr. Pokorný pomocí implantátů naprosto dokonale vyřešil můj dlouholetý problém s horní čelistí k naprosté spokojenosti za což mu patří moje vřelé poděkování.

• Zubní ordinace D.VISION Jiný  •

• R

Pan MUDr. Pokorný je opravdu výborný specialista na zubní implantáty, můj zubař řekl, že lepší práci neviděl. Jsem opravdu rád, že jsem se rozhodl pro něho, po roce a půl žádný problém, implantát drží, jako by byl můj zub.

• Zubní ordinace D.VISION Jiný  •

• I

Uzasny! Velice profesionalny pristup, moderni vybavena ordinace, pan Pokorny - spickovy, zkuseny, citlivy doktor nejvissi kvalifikace ! Muj manzel a ja jsme velmi spokojeni!

• A

Pan doktor se ke mě nechoval moc pěkně, pevně věřím že je to dobrý stomatolog, ale s jeho přístupem si časem klienty nezíská

• G

Velmi komunikativní, zručný, citlivý, prostě machr.

• Ano, souhlasím výborný zubní lékař. Navíc, když mě "dělal zuby" a práce nebyla dokončena v ordinační hodiny, dokončil ji v sobotu.

Doporučuji Leanyka

• Jen nejlepší zkušenosti. Všechno pečlivě vysvětluje, pacienta zapojí do rozhodnutí, a zákroky provádí na nejvyšší úrovni.

• Pan Pokorný je šikovný, pečlivý a hlavně je velmi ochotný a příjemný ke svým pacientům! Návštěva ordinace není v žádném případě nepříjemná.

MUDr.R.Pokorný je velmi šikovný stomatolog odborně na vysoké úrovni, který se snaží svému pacientu péči a případné odborné zákroky "ušít na míru jeho úst". K tomu se přidává jeho lidská stránka, tedy milé a vstřícné chování. Děkuji mu za celou rodinu!