2003 - 2006: Urologické oddělení ON Jindřichův Hradec
2006 - 2012: Urologická klinika 3. LF UK a FN Královské Vinohrady, Praha
2006 - 2012: odborný asistent na 3. LF UK, Praha
2010 - do dnes: soukromé zdravotnické zařízení UROSANTÉ, Praha
Jednorázová návštěva- 2.500,-
● Jednorázová konzultace bez zápisu do dokumentace
Prevence Plus- 4.900,-
● 1x ročně komplexní urologické vyšetření + preventivní onkologický screening
● Ošetření na čas objednání
● Upozornění na plánované vyšetření e-mailem
● Zasílání laboratorních výsledků emailem včetně zhodnocení lékaře
● Výpis ze zdravotnické dokumentace na žádost klienta
● Přednostní objednání plánovaných kontrol
● Neomezený počet návštěv dle potřeb klienta
● Okamžité vyšetření v případě akutních potíží v ceně programu
● 50% sleva na nadstandardní diagnostické výkony/metody (endoskopické a urodynamické vyšetření, cytologické vyšetření moči)
- Urologie
- Hematurie
- +9 a11y_sr_more_diseases
Želetavská 5/1447, Praha 140 00
Coufal Miroslav
Pan doktor Novotný vždy ochotný pomoci.Objednani rychlé a čekání v čekárně minimální.Chodim k němu rád a věřím,že se o mě postará, když nastane problém.Je to sympatický chlapík a myslím i lékař.Urosante za mě kvalita lékařů, prostředí a samozřejmě sestřiček.
Jan Hajný
Bezvadná byla celá atmosféra společné komunikace, již v telefonu, kdy jsme se domlouvali na schůzce, pak i osobně v ambulanci, kde jsem byl odborně vyšetřen, poučen a objednán k výkonu. Doporučuji všem váhavým mužům s onemocněním prostaty. Velmi empatický profesionální přístup.
Jiří Puchinger
V říjnu 2021 jsem navštívil kliniku UROSANTE v Praze. Už po vstupu na kliniku jsem byl mile překvapen. Se státním zařízením se nedá srovnat. Byl jsem objednám u MUDr. Novotného na konzultaci a kontrolu. Skvělý pan doktor. Jeho přístup, jednání. Po druhé jsem byl u pana doktora Novotného v listopadu na určitém zákroku..aplikace SpaceOAR a zlatá zrna. Ze zákroku jsem neměl dobrý pocit, ale přístup pana doktora byl skvělý , každý postup mi vysvětlil. Nakonec jsem odcházel klidný a spokojen. Kliniku a pana doktora Novotného mohu jenom doporučit.
N
N.M.
Perfektni peče a přistup k pacijentum. Pan doktor je špičkový specialista a sympatak, dokaže poradit,za mně top jednani.Jsem vělmi spokojený , děkuji! Mužů jen doporučit !
A.T.
Velmi profesionální a zároveň lidský přistup k pacientovi. Srozumitelně vysvětlená diagnóza. Chodím k panu MUDr. Novotnému roky a jsem velmi spokojena. Vyřešili jsme mé dlouhodobé urologické problémy. Pracoviště je moderní a čisté, budete se zde cítit příjemně. Sestry a recepční jsou velmi milé a ochotné.
Mohu jen vřele doporučit!• Urosanté s.r.o. • Jiný •
Jiří Š.
U pana dr.Novotného jsem byl již opakovaně a nepřestává mě překvapovat svým lidským a zároveň zcela profesionálním přístupem. Vždy se těším na další setkání, i když spolu neřešíme zrovna nejveselejší záležitosti. Pomáhá mi je překonávat.
Moc děkuji• Urosanté s.r.o. • Program PREVENCE plus: roční registrace •
Pavel
V únoru 2020 jsem byl u MUDr.Novotného na urologickém vyšetření. Doslova mne odzbrojil svým lidským přístupem k pacientovi. Celé návštěva mi nepřipadala jako návštěva u lékaře, ale jako u dobrého přítele, který díky své profesionalitě a odbornosti, mi jen tak jakoby bokem, perfektně stanovil diagnózu a doporučil následný postup. Klobouk dolů a vřelé díky pane doktore. S čistým svědomím doporučuji !!!
• Urosanté s.r.o. • Jednorázová návštěva •
ANONYM
Zhruba před 4 lety jsem se u pana doktora Novotného léčil s fimózou. Vzhledem k mým požadavkům se pan doktor snažil léčit konzervativně pomocí masti s kortikoidy. Mast však bohužel nazabrala tak, jak jsem potřeboval, a tak jsem na klinice podstoupil obřízku jakožto ambulantní zákrok v lokální anestezii. S celou péčí jsem zpětně od A až do Z naprosto spokojen. Jak z návštěv, tak ze zákroku jsem měl z počátku velké obavy a strach, ale přátelský přístup pana doktora a velmi příjemné prostředí kliniky mě obav rychle zbavily. Pan doktor je profesionál a člověk na správném místě a i tak citlivou věc jako je návštěva u urologa dokáže udělat zpříjemnit svým přístupem a určitým nadhledem, který jsem v té chvíli velmi ocenil.
Váš účet byl odstraněn
Profesionalita, lidskost, uklidnění, pomoc, příjemná atmosféra včetně ostatních zaměstnanců kliniky. Pan doktor má neskutečný přehled, zájem o pacienta, snaží se pomoc, jak jen to lze. Vyšetření, ač nepatří úplně mezi příjemné bylo provedeno naprosto bezbolestně. Time-management tady funguje na jedničku, výsledky z odběrů zaslané druhý den na e-mail automaticky včetně hodnocení. Jsem ráda, že jsem na kliniku narazila a ač jezdíme hodinu a půl, tak pan doktor byl první, kdo se začal zajímat, řešit - klidně bych jela i 3 hodiny po těchto výborných zkušenostech. Nevěřila bych, že se takto může člověk i zasmát na odborném pracovišti, kde přeci jen pacienty svazuje strach a obava. Klaním se před ním, pokud hledáte lékaře (a celý tým kolem něho), který patří opravdu k TOP, tak tady ho najdete!
Váš účet byl odstraněn
Byl jsem u pana doktora Novotného na cystoskopii. Z toho vyšetření jsem měl panickou hrůzu. Bylo to na mě i vidět. Pan doktor i sestra byli velice empatičtí a udělali maximum, aby vyšetření bylo co nejméně nepříjemné. Sestra mě při vyšetření i hladila, když viděla jak „rozklepanej“ :) Na snížení bolesti jsem dostal entonox a bolest jsem téměř nevnímal. Musím říct, že můj strach byl zbytečný. Chci touto cestou panu doktorovi i sestře poděkovat za citlivý přístup.
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Můj nevlastní syn má 17,5 roku. Během dne vypije velké množství vody, čaje (třeba 5 sáčků) a občas kávu ( hrnek tak půl na půl). Díky tomu chodí neustále cvrkat. Bohužel už to dospělo t tomu, že když usne ta za hodinku, někdy víc někdy méně, jde na záchod, ale minimálně polovinu cesty…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.
V prvé řadě by si měl udělat jednoduchý test - mikční karta či diář. Uvidí vyrovanou či nevyrovnanou bilanci příjmu a výdeje tekutin. Následně pokud trpí na urgence a pokud tomu…
Dobrý den. Mám v poslední době problém s močení, musím močit tlakem i když proudem. Léčím se s prostatou 5 let, beru ubritet a omnic tocas PSA v normě. Asi 1 měsíc pijí čaj s pampeliškového kořenů, může být toto důvodem zhoršeného močení? Děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den..
jak tak čtu a vidim léky, které užíváte, tak vaše močení bude obeně trochu komplikované. Samozřejmě vliv pití čaje z pampeliškového kořene můžeme mít nějaký vliv na močeni. Tedy…