Vážené pacientky, Vážení pacienti, Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem od 6 let i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb. Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR . Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby. Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..
- Chirurgie
1 000 Kč -
Odstranění bradavice
500 Kč -
Jabloňová 8/2992, Praha 10, Praha 106 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Snaha pomoci
- Podrobné vysvětlení
- Dochvilnost
MR
Moc prijemna pani doktorka! Moznost objednani, i kdyz za 200 Kc, je skvela, "predbehla" jsem asi sedm lidi v cekarne a prevaz kolene mi tak zabral vcetne cekani asi deset minut. V patek rano byla plna cekarna, ve stredu pred obedem prazdna (pri prazdne cekarne mi poplatek za objednani dokonce odpustili).
Viktoriya
Paní doktorka je velmi profesionální, milá a velmi příjemný člověk.
Hanka
Paní doktorka je velmi milá a považuji ji za skvělou odbornici. Čas objednání dodržela naprosto přesně. Určitě doporučuji.
R
Radka H.
Úžasná paní doktorka! Příjemná, profesionální a co je hlavní - empatický a pozitivní přístup! Zvlášť na chirurgii, když má člověk obavy a bolesti. Kéž by takových lékařů bylo více! Děkuji
T
Tomáš Zelenka
Přijetí přesně v objednaný čas, velmi příjemný přístup a profesionální ošetření. Paní doktorku mohu zcela doporučit.
I
Iryna
Profesionální návštěva u lékaře, Rychle a k věci
Z
Zuzana
Dnes jsem navštívila paní doktorku kvůli zarostlému nehtu u palce. Paní doktorka i sestřička byly velice milé, příjemné a ochotné. Byla jsem moc spokojená s jejich přístupem. Děkuji a určitě doporučuji!
Martin
Milé jednání, odbornost, pečlivost, objednání na čas a dodržení termínu.
N
Nikola Košutová
Super paní doktorka i sestřička, ochotni pomoci,vše vysvětlí.
Dana
Objednaný čas dodržen, vlídné přijetí, spokojenost s vyšetřením.