MUDr. Silvia Tůmová

přijímá nové pacienty

Chirurg · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážené pacientky, Vážení pacienti, Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem od 6 let i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb. Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR . Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby. Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..

Více O mně

500 Kč

Silvia Tůmová
Chirurgie Zahradní Město

Jabloňová 8/2992, Praha 10, Praha 106 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Telefonní číslo

267 29...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost

LM

Chtěla bych ze srdce poděkovat paní doktorce MUDr. Silvii Tůmové (chirurgie) za její nádherný, lidský a velmi laskavý přístup.

Paní doktorka je milá, empatická, trpělivá a především má úžasný přístup k dětem. Velmi si vážím toho, jak citlivě a s pochopením přistupovala k mému dítěti, které bylo pacientem.

Velké poděkování patří také sestřičce, která byla velmi milá, ochotná a laskavá. :)

Jsem paní doktorce i sestřičce opravdu moc vděčná. Moc děkuji za to, s jakou laskavostí se o mé dítě postaraly. Takového přístupu si člověk opravdu velmi váží.

Pavlína Stejskalová

skvělý přístup, objednání na přesný čas, perfektní provedení zákroku, milá sestrička i paní dotkorka - všem doporučuji

• R

Roman

Paní doktorka, je prostě skvělá.
    Vždy příjemná a vše vysvětlí.

• D

DK

Paní doktorka je velmi milá. Jak by se řeklo moderně má velmi dobrý prozákaznický přístup.

• E

EL

Velice milá, lidská, zkušená, šikovná a rychlá paní doktorka, chvála i sestřičce, obě jsou usměvavé, empatické. Šli jsme hned na řadu a než se syn stihl začít bát, bylo hotovo. Děkujeme :)

Martina

Lidský a milý přístup. Paní doktorka je velmi pečlivá.

Michal Louda

Laskavost a milý i odborný přístup. Super možnost, objednat se na konkrétní čas. Děkuji

• A

Alena

Úžasná,empatická paní doktorka.Umí poradit s jakýmkoliv problémem a vyřešit ho rychle,odborne a dokonale.Neznám lepší.

• T

Tetiana

Velmi děkuji lékařce za její pozornost, profesionalitu a přátelský přístup. Vše mi bylo jasně vysvětleno a návštěva proběhla klidně a pohodlně. Ráda ji doporučuji jako kvalitní specialistku.

Linda

Velmi příjemná paní doktorka a pečlivá . Byla jsem velmi spokojená.