MUDr. Silvia Tůmová

přijímá nové pacienty

Chirurg · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážené pacientky, Vážení pacienti, Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem od 6 let i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb. Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR . Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby. Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..

Více O mně

500 Kč

Silvia Tůmová
Chirurgie Zahradní Město

Jabloňová 8/2992, Praha 10, Praha 106 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Telefonní číslo

267 29...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost

MR

Moc prijemna pani doktorka! Moznost objednani, i kdyz za 200 Kc, je skvela, "predbehla" jsem asi sedm lidi v cekarne a prevaz kolene mi tak zabral vcetne cekani asi deset minut. V patek rano byla plna cekarna, ve stredu pred obedem prazdna (pri prazdne cekarne mi poplatek za objednani dokonce odpustili).

• V

Viktoriya

Paní doktorka je velmi profesionální, milá a velmi příjemný člověk.

• H

Hanka

Paní doktorka je velmi milá a považuji ji za skvělou odbornici. Čas objednání dodržela naprosto přesně. Určitě doporučuji.

• R

Radka H.

Úžasná paní doktorka! Příjemná, profesionální a co je hlavní - empatický a pozitivní přístup! Zvlášť na chirurgii, když má člověk obavy a bolesti. Kéž by takových lékařů bylo více! Děkuji

• T

Tomáš Zelenka

Přijetí přesně v objednaný čas, velmi příjemný přístup a profesionální ošetření. Paní doktorku mohu zcela doporučit.

• I

Iryna

Profesionální návštěva u lékaře, Rychle a k věci

• Z

Zuzana

Dnes jsem navštívila paní doktorku kvůli zarostlému nehtu u palce. Paní doktorka i sestřička byly velice milé, příjemné a ochotné. Byla jsem moc spokojená s jejich přístupem. Děkuji a určitě doporučuji!

Martin

Milé jednání, odbornost, pečlivost, objednání na čas a dodržení termínu.

• N

Nikola Košutová

Super paní doktorka i sestřička, ochotni pomoci,vše vysvětlí.

• D

Dana

Objednaný čas dodržen, vlídné přijetí, spokojenost s vyšetřením.