Vážené pacientky, Vážení pacienti, Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem od 6 let i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb. Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR . Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby. Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..
- Chirurgie
1 000 Kč -
Odstranění bradavice
500 Kč -
Jabloňová 8/2992, Praha 10, Praha 106 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Snaha pomoci
- Podrobné vysvětlení
- Dochvilnost
LM
Chtěla bych ze srdce poděkovat paní doktorce MUDr. Silvii Tůmové (chirurgie) za její nádherný, lidský a velmi laskavý přístup.
Paní doktorka je milá, empatická, trpělivá a především má úžasný přístup k dětem. Velmi si vážím toho, jak citlivě a s pochopením přistupovala k mému dítěti, které bylo pacientem.
Velké poděkování patří také sestřičce, která byla velmi milá, ochotná a laskavá. :)
Jsem paní doktorce i sestřičce opravdu moc vděčná. Moc děkuji za to, s jakou laskavostí se o mé dítě postaraly. Takového přístupu si člověk opravdu velmi váží.• Chirurgie Zahradní Město • Běžný termín •
Pavlína Stejskalová
skvělý přístup, objednání na přesný čas, perfektní provedení zákroku, milá sestrička i paní dotkorka - všem doporučuji
R
Roman
Paní doktorka, je prostě skvělá.
Vždy příjemná a vše vysvětlí.• Chirurgie Zahradní Město • Běžný termín •
DK
Paní doktorka je velmi milá. Jak by se řeklo moderně má velmi dobrý prozákaznický přístup.
• Chirurgie Zahradní Město • Běžný termín •
E
EL
Velice milá, lidská, zkušená, šikovná a rychlá paní doktorka, chvála i sestřičce, obě jsou usměvavé, empatické. Šli jsme hned na řadu a než se syn stihl začít bát, bylo hotovo. Děkujeme :)
Martina
Lidský a milý přístup. Paní doktorka je velmi pečlivá.
• Chirurgie Zahradní Město • Běžný termín •
Michal Louda
Laskavost a milý i odborný přístup. Super možnost, objednat se na konkrétní čas. Děkuji
Alena
Úžasná,empatická paní doktorka.Umí poradit s jakýmkoliv problémem a vyřešit ho rychle,odborne a dokonale.Neznám lepší.
T
Tetiana
Velmi děkuji lékařce za její pozornost, profesionalitu a přátelský přístup. Vše mi bylo jasně vysvětleno a návštěva proběhla klidně a pohodlně. Ráda ji doporučuji jako kvalitní specialistku.
Linda
Velmi příjemná paní doktorka a pečlivá . Byla jsem velmi spokojená.