Na Moráni 360/3, 2. patro, Místnost 222, Praha 120 00
Po 14 letech praxe v Brně otevírám Od června 2026 novou praxi v Praze 2 a nabírám nové klienty
Mám aktuálně volné termíny do týdne.
02/06/2026
Praha 1 adresa
AKTUÁLNÍ ČERVEN 2026 - nabírám nové klienty
*http://asadi.cz/*
Pro rychlejší domluvu mě kontaktujte telefonicky nebo na watsapp.
Jsem psycholog a psychoterapeut Narodil jsem se v Izraeli. Česko se stalo mým domovem v roce 2004.
Obor psychologie jsem vystudoval na filozofické fakultě MU v Brně. Následně jsem absolvoval sedmiletý psychoterapeutický výcvik v Gestalt terapii - Gestalt studia.
Ve své soukromé praxi věnuji dospělým a mladým dospělým.
Nabízím individuální a párovou psychoterapii. Je mi vlastní citlivý, respektující a upřímný přístup. Rád s klienty objevuji jejich vlastní cestu k překonání těžkých životních období, seberealizaci, hlubšímu sebepoznání a většímu naplnění ve vztazích.
Věřím v sílu terapeutického vztahu, který společně budujeme na lidské i profesní úrovni, stejně tak věřím ve výjimečnost každého z nás.
Podrobnější informace o mých předchozích pracovních zkušenostech a vzdělání najdete na: *http://asadi.cz
Asadi
Na Moráni 360/3, 2. patro, Místnost 222, Praha 120 00
Mám aktuálně volné termíny do týdne.
02/06/2026
Nejčastěji zmiňované pacienty
Navštěvuji tohoto psychologa od března 2025 a už během relativně krátké doby mi výrazně pomohl. Především v oblasti úzkosti, deprese a celkového sebepoznání jsem udělala velký pokrok. Pomohl mi také lépe se vyrovnat s náročnou životní situací, kterou jsem procházela.
Velmi oceňuji jeho profesionální a zároveň lidský přístup, díky kterému jsem se na sezení cítila bezpečně a mohla otevřeně mluvit i o velmi citlivých tématech. Postupně se zlepšila i moje komunikace a schopnost vyjadřovat své pocity.
Spolupráci s ním hodnotím velmi pozitivně a mohu ho doporučit každému, kdo hledá podporu v náročnějším období.
Mgr. Ahmad Asadi
Moc Vám děkuji za zpětnou vazbu a hodnocení a jsem fakt rád, že vám naše spolupráce pomáhá. Opatrujte se.
S manželem jsme šli na párovou terapii, protože jsme dospěli do bodu, kdy jsme si něco určitého neuměli vykomunikovat a pořád se točili v kruhu. Proto jsme šli preventivně a udělali jsme moc dobře, že jsme našli zrovna pana Ahmeda. Velmi dobré pochopení jádra problému, správné dotazování a viděl souvislosti. Z každého sezení jsme si oba něco odnášeli a strašně to pomohlo. Děkujeme
Mgr. Ahmad Asadi
Děkuji vám Andreo za recenzi. Přeju at se vám daří.
Ahmad
Takovou terapii přeju každému :-)
Ahmad mi vynahradil rodiče, kteří mi v určitých životních obdobích chyběli, ať už proto, že někdo z nich odešel nebo proto, že ten, který zůstal, sám velmi trpěl.
Kvůli tomu, jaké jsem měla dětství a dospívání, jsem se nenaučila vnímat svoje potřeby. Neuměla jsem pracovat se svými pocity ani vyjádřit svoji bolest a když už jsem se o to snažila, bylo to pro mé okolí i pro mě samotnou velmi zničující.
Ahmad tu byl pro mě a opravdu se mi snažil porozumět. Hodně mi pomohl jeho soucit. Způsob, jakým se dovede napojit na druhého člověka a vnímat jeho bolest - do té míry, že dovede dát najevo, jak ta bolest působí na něho. Díky tomu jsem si uvědomila, jak vážné moje pocity jsou a mohla jsem je zpracovávat.
Jsem teď klidnější a dovedu si lépe poradit s tím, co musím řešit. Pracuju na vztazích s lidmi, na kterých mi záleží a těší mě, když vidím dobré výsledky své snahy.
K Ahmadovi jsem chodila téměř 5 let. Opravdu děkuju Bohu za tak skvělého terapeuta :-)
Mgr. Ahmad Asadi
Moc vám děkuji Beato za zpětnou vazbu a názor . :-)
Na psychoterapii jsem chodila více než dva roky každý týden. Přišla jsem kvůli potížím v práci,ale postupně jsme dostali hlouběji i do jiných oblastí,což se z pětně ukázalo jako velmi užitečné - protože zde vězela podstata i ůvodního problému. Ne vždy jsou sezení příjemná a ne vždy jsou změny rychle vidět,ale to k práci na sobě patří. Ve výsledku mi ale terapie neskutečně pomohla a uvědomuji si to v každodenním životě. Na sezení jsem měla pocit, že někoho upřímně zajímají mé potíže, Ahmad je velmi vnímavý člověk, který na vás všechno pozná :-) Určitě bych jeho služby všem moc doporučila.
Mgr. Ahmad Asadi
Hani, moc děkuji za zpětně u vazbu a hodnocení. Bylo mi ctí s vámi spolupracovat.
Pana Asadiho jsem vyhledala v době, kdy jsem prožívala těžké životní období. Pomohl mi se z něj dostat a dnes se cítím opět dobře. Oceňuji na něm jeho laskavost a empatii. Nikdy mě nesoudil, čímž si i získal moji důvěru. Současně byl velice upřímný a dokázal správně pojmenovat moje slabé stranky. Chození k němu bylo velice přínosné pro můj další osobnostní rozvoj. Moc mu děkuji
Mgr. Ahmad Asadi
Dobrý den Hanko, moc vám děkuji za pozitivní recenzi.
Recenzi píšu zpětně po půl roce, co jsem to v sobě nechala vše, co jsem se dozvěděla na terapiích dozrát. Ahmad byl vždy skvěle naladěný a pokaždé jsem odcházela s nějakou myšlenkou, nad kterou jsem přemýšlela do dalšího sezení.
Ze začátku jsem nevěděla, jak taková terapie chodí, takže jsem se moc neptala. Nicméně, brzy jsem pochopila, že to je hlavně o mně, takže jsem mluvila o všem, co mě napadlo. Narazili jsme na docela dost témat, které byly potřeba řešit. Na terapie jsem chodila od února do července každý týden a stálo to za to.
Terapie byly možny uskutečnit i online, ale osobní návštěva je vždy lepší! Z Ahmada jde krásná energie, často jsem se s ním od srdce zasmála a je výborným podavačem kapesníčků!
Mgr. Ahmad Asadi
Kapesníků není nikdy dost :D. Děkuji.
Podstoupil jsem několik terapeutických sezení u pana Asadiho a vždy jsem byl nadšen. Po minulých zkušenostech s psychology jsem nečekal, že jedno terapeutické sezení mě může posunout o tolik. Při problému vím kam volat :)
Děkuji.
S Mgr. Ahmadom sme viedli spoluprácu online asi 7 mesiacov. Za týchto 7 mesiacov som urobil neuveritelný progress vo veľa aspektoch života. Naučil som sa byť na seba milý, rozpoznať lepšie pocity, žiť v prítomnosti a užívať si veci. Niekedy sme z terapie prešli na "coaching" v mojom pracovnom živote, a Pán Ahmad mi dal veľa rád aj mimo terapie.
Mgr. Ahmad Asadi
Dobrý den, jsem rád, že i těch 7 měsíců bylo takto užitečných. Děkuji.
Skvěle vedené terapie. Každé jedno sezení mělo svůj smysl a vždy vedlo k pozitivnímu závěru. Oceňuji přátelský, chápavý a praktický přístup. Z pana Asadiho jde cítit upřímný zájem a snaha pomoci, vždy jsem se u něj cítil příjemně a nebál se mu s čímkoliv svěřit. Je to člověk na správném místě a můžu jej doporučit všemi deseti.
Radime, děkuji vám moc.
I přes moji negativní (bývalou) zkušenost u psychologa jsem se nedala odradit a na radu blízkého člověka jsem navštívila pana Asadiho. Toto rozhodnutí patří k mým nejlepším. Pan Asadi je nesmírně vnímavý člověk, je to odborník na svém místě. Získáte u něj pocit napojení a zájmu o vás. Jeho práce nezačíná a nekončí jen v přesně stanovený a určený čas naší domluvené schůzky. O problémech přemýšlí i dál a snaží se pomoci - moje vlastní zkušenost, kdy mi pan Asadi volal i mimo náš určený čas a zajímal se co a jak. Získáte blízkého člověka, kterému se s lehkostí svěříte s vašimi strastmi a bolestmi. On je tu pro Vás s cílem pomoci a tento cíl plní.
Mgr. Ahmad Asadi
Dobrý den, moc vám děkuji a jsem velmi rád, že byly naše sezení prospěšné.