Podolské nábřeží 157, Praha
Ústav pro péči o matku a dítěNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
O mně
Gynekolog-porodník, evropská atestace z oboru gynekologie-porodnictví, nástavbová atestace z perinatologie a fetomaternální medicíny, kompletní ultraz...
VíceSpecializace
Přesnost
Péče
Zařízení
MK
Paní doktorka je člověk na správném místě.Psychicky podpoří,vše vysvětlí a vždy má úsměv na tváři.Velmi mi pomohl její pozitivní přístup,určitě bych ji doporučila všem.
TM
Paní doktorka je velice milá a příjemná. Vždy vše trpělivě vysvětlí a dá Vám pocit jistoty, že všechno bude v pohodě. Určitě doporučuji.
L.B.
Pani doktorku vsem maminkam vrele doporucuji. Mela jsem s ni krasny, krátký porod, i presto, ze jsem mela ke konci rizikové těhotenství a byla jsem psychicky uplne mimo. Nechci opakovat předešlé pochvaly, ale opravdu se jedna o nadstandardne nadstandardní lekarku, která krom dokonale profi pece dává ženám i podporu psychickou, její pristup je opravdu nevidany. Jsem rada, ze ji mam.
Katarina.Č
Tymto by som rada podakovala pano doktorke za velmi ludsky a profesionalny pristup pri zavere mojho porodu ktory prebehol 9.2.rano. Kedze sa mali nezosuval dostatocne hrozilo ze mi budu musiet urobit urgentneho cisare. Bol to strasny zhon a islo asi o minuty kedze sa tam malemu uz nepacilo...kazdopadne pani doktorka pockala este jednu kontrakciu a nastastie sa maly trochu zosunul. Museli mu pomoct von s vacumext.ale prave preto bol maly na dalsie zatlacenie vonku a v poriadku.
Aj ked to bola stresujuca situacia a mozno sme zneli s manzelom neprijemne kedze sme nechapali o com sa bavia aky cisar ked uz tlacim ...vsetko po porode nam bolo vysvetlene a situacia objasnena.
Dakujeme este raz
Z. CH.
Paní doktorka je opravdu skvělá. Nejen svým lidským přístupem, ale i po odborné stránce jsem s ní maximálně spokojená. Dlouho jsem hledala někoho takhle profesionálního, neměnila bych. TOP doktorka! Děkuji.
ZHP
Paní doktorku jsem navštívila včera poprvé a jsem velmi spokojená, velmi příjemná :-) Dlouho jsem hledala gynekologa v Praze a tady jsem velmi spokojená.
A.K.
Paní doktorka je jedna z nejvic empatickych odborníků které jsem v životě potkala, určitě se k ní vrátím
Iryna V.
Doktorka je profesionalní, pozitivní a příjemná. Při vyšetření byla ohleduplná a odpověděla na všechny otázky. Citila jsem klidně a komfortně, doporucuji )
Marie Kovářová
I já mám s péčí paní doktorky velice milou zkušenost. Díky jejímu naprosto profesionálnímu, ale zároveň úžasně lidskému a nadmíru citlivému jednání mám i jako prvorodička z komplikovanějšího porodu (VEX) v půlce ledna 2020 krásný zážitek. Tak obrovskou psychickou podporu jsem ani ve snu nečekala. Pokud přijde druhé děťátko, budu si moc přát mít paní doktorku opět u porodu. Ještě jednou velký dík!
Dania
S touto úžasnou paní doktorkou jsem se setkala v listopadu 2019 při porodu, který pro mne nebyl úplně jednoduchý díky nemoci střev, jež mi nárazově působila velké bolesti už v době těhotenství a při porodu mi o sobě také nezapomněla dát vědět. Porod probíhal přirozenou cestou, ale miminko nechtělo sestupovat do porodních cest. Bolesti byly nezvladatelné a epidural nezabral, přesto že anestezioložka tvrdila, že ano. Měla jsem díky tomu pocit, že jsem pro všechy okolo hysterická ženská, která nezvládá bolest ani po "oblbnutí." Teprve na sále, kde následoval císařský řez, se ukázalo, že mi epidural opravdu nezabral a museli mne po neúspěšné částečné anestezii uspat celkově.
V průběhu porodu mne kontrolovala paní doktorka Hanulíková a ta mi také následně provedla císařský řez. Po celou dobu průběhu dlouhého pokusu o přirozený porod jsem pouze díky její přítomnosti, způsobu komunikace, profesionálnímu, ale zároveň neskutečně přirozenému lidskému a velmi citlivému přístupu, dostávala kromě dokonalé zdravotní péče také to, co by asi přivítala kažádá žena v takové chvíli. Ohromnou psychickou podporou.
Po porodu mne paní doktorka přišla navštívit na oddělení šestinedělí a poskytla mi svou zdravotní péči.
Paní doktorka mi dala pocit, že je špičkovým odborníkem ve svém oboru, který je schopen i ochoten poskytnout dokonalou zdravotní péči a to i nad rámec svých pracovních povinností, za což jí moc děkuji. :o)
D.K.
O mně
VíceSpecializace
- gynekologie a porodnictví
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.