MUDr. Petr Horálek

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Chotovická 16/1788, Praha 18200

• A

Pokud se k p. doktorovi Horálkovi objednáte, nepřipadá v úvahu, že byste v ordinaci čekali déle než 5 minut. Půl hodiny a déle, jako se mi to běžně stávalo u předchzí zubařky se mi nikdy za posledních 18 let nestalo. V porovnání s ostatními zubaři má ceny za služby naprosto skvělé. Je to velký profesionál, vždy předem seznámí pacienta se stavem i s plánovaným zákrokem. O pacienty nemá v žádném případě nouzi, což odpovídá jeho vysoce kvalitní práci.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

K Mudr. Horálkovi již docházím spoustu let, mám dodnes zuby které mně chtěli někteří "doktoři" již před 20 lety vytrhnout a on je léčil. Dělá naprosto precisní práci a navíc nekouká na to aby pacienta především oškubal jak někteří jiní "lékaři". I když jsem změnil bydliště a dnes dojíždím 50 km, nelituji toho a neměnil bych.

• A

Chodim k doktoru nekolik let, kolikrat uz mi dokazal sprominutim zkurvit hubu tak ze sem nemohla ani mluvit pri opravah u jineho zubare se divili ze jeste vubec ty zuby mam, neplati se u nej nekrestanske penize jako u ostatnch zubaru a podle toho to taky vypada. Sestricka je neprijemna komunikace s ni je na bodu mrazu.

Doktor Horálek je podle mne vzor dokonalého zubaře - velmi lidský profesionál. A to tvrdím po třech měsících, kdy můj řídnoucí chrup doplnil o 9 exemplářů nových zubů, které si sedly jak na nočník. Děkuji a přeju vše dobré do roku 2012, i let dalších. J.Ř.

• dr petr horalek je vynikajici lekar jak co se tyka odvedene prace,tak co se tyka pristupu.chodila jsem k nemu mnoho let a byla jsem spokojena.odstehovala jsem se z prahy a u zdejsiho zubare mam neustale problemy s padanim korunek atd.znovu se na nej obratim s tim jestli me vezme zpatky i za cenu dojizdeni do prahy 50km.vrele doporucuji.

• Velmi dobrý přístup k pacientovi, objednaná doba k ošetření vždy souhlasí, nečekáte dlouho. V případě akutního ošetření Vás ošetři bez zbytečného objednávání, musíte si ale chvilku počkat. Jsem s panem doktorem spokojená.

• Pan doktor je velmi milý a vstřícný,když potřebujete snaží se objednat brzy.Povídá si s Vámi a odvede pozornost od toho,co Vás čeká,takže se přestanete i bát.Je moc fain.

• S panem doktorem jsme velice spokojeni... Chodíme k němu celá rodina a manželovi vyléčil i táhlý několikaletý problém se zanícenými kořeny dvou stoliček... Zubař není lékař, ke kterému bychom se sice těšili, ale když slícháme historky o "řeznících" jsme rádi, že ho máme :o)

• Nejsem již nejmladší a za život jsem vystřídala řadu stomatologů a pan doktor Horálek je opravdu nejlepší a to nejen odborně,ale i lidským přístupem k nám pacientům.Navíc jsem si všimla,že se neustále vzdělává v oboru a to řadě jeho kolegů chybí.Důležitá je i dokonalá souhra se sestrou,v tomto případě spíše odbornou asistentkou.Všechna čest a chvála patří pro oba.Vřele doporučuji.

• .