Kartouzská 204/6, Praha 150 98
Vodičkova 699/30, Praha 11000
Smejkalovi
Pan doktor Chládek je špička ve svém oboru a naprosto skvělý člověk .
Jsme z Moravy a u nás se nenašel lékař, který by dokázal určit synovu dg a pomoci mu od akutní bolesti kyčle trvající 3/4 roku (nonstop na analgetikách).
Po telefonické konzultaci pan doktor syna objednal na vyšetření…Pouze 2 návštěvy stačily MUDr Petru Chládkovi k stanovení diagnózy . Operace ve Vršovicích nebyla z technických důvodů možná,pan doktor osobně dojednal synovi operaci u sv. Anny v Brně. Nezištně.
Humor MUDr Chládka nás vždy uvolnil a pobavil. Děkujme panu doktorovi za lidský přístup, navždy mu budeme vděčni za veškerou ochotu a pomoc !• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •
Kateřina S
Pan doktor je výborný doktor, který ví co dělá. Dva týdny zpět jsem podstoupila operaci kyčle, která je velmi náročná a nikdo z ostatních doktorů by to neudělali. Sice je na dvě etapy a musím podstoupit druhou kvůli tomu jak těžké to je ale po první etapě sedím dlouhou dobu, pokrčím sama koleno a s nohou mohu dělat různé pohyby. Pan doktor má svůj charakter, který ne každý pochopí a ano má problémy s časem v ordinačních hodinách ale je to fakt kapacita a za to jak mi spraví život to za to stojí. Je také ale starostlivý. Hned po operaci přišel za mnou na JIP a pak volal rodičům a vše jim řekl jak co dopadlo. Jsem s ním opravdu spokojená :)
J.N.
Doktor Chládek je kapacita ve svém oboru a já mu velice dĕkuji. Na začátku roku provedl náročnou operaci kyčle mé 17 leté dceři. Jsme z Prahy a tři roky jsme s ní jezdil, dalo by se říct po půlce republiky a nikde si s ní nevĕdĕli rady a do konce v Plzni nám doktora Chládka doporučili. Po operaci přišel doktor Chládek za dcerou na JIP a vše s ní konzultoval, poté mi ještĕ telefonoval, aby vše probral i se mnou. Na první pooperační kontrole znovu vše dceři i manželovi vysvĕtlil a probral s nimi, průbĕh operace a dceru pochválil za skvĕlou rehabilitaci.
Pro nĕkoho se může zdát jeho chování svérázné , čekací doba v čekárnĕ neúnosná, ale na kvalitu týkájící se zdraví hlavnĕ mého dítĕte si prostĕ počkám a výsledek určitĕ stojí za ten čas.
Jen mĕ mrzí, že dcera k panu doktorovi nechodila již od narození, určitĕ by se díky jeho péči od ranného vĕku dalo náročné operaci předejít.
Pane doktore DÍKY!!!• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •
B
Barbora Pesek
Pan doktor byl velmi arogantní, okřikl mě při doptání se na synovu diagnózu, choval se velmi povýšeně a hrubě. Měl nevhodné poznámky o “matkách”, které nechápou, jak se mají v ordinaci chovat. Návštěvu v žádném případě nedoporučuji, odbornost nedokáži posoudit, chování bylo ale neprofesionální, hrubé a arogantní.
• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
H. K.
Málo kdy se stane, že napíši hodnocení doktorovi, zde ale musím. S dcerou jsme k panu Chládkovi chodily na ultrazvuk kyčlí, návštěva vždy vypadala tak, že jsme přišly na objednaný čas a dvě hodiny čekaly, než pan doktor vůbec začal ordinovat a přišla na nás řada. Naposledy byl důvod zpoždění ten, že byl operovat. Tuto skutečnost nám sestra sdělila, když šla náhodou kolem a když jsem se šla na recepci zeptat, zda má aspoň informace, jak velké zpoždění bude, tak mi jinými sestrami bylo řečeno, že paní se bojí vyjít ven a řešit to (!). Vyšetření trvá asi tak 2 minuty, během kterého vás stihne seřvat, že nic neděláte správně, nepamatujete si, kde máte během vyšetření stát a ještě vtipkuje a přejmenovává vaše dítě. Dcera není plačtivé miminko, po poslední návštěvě a hrubém zacházení mi doma ještě 2 hodiny brečela. S dalším dítětem kamkoliv jinam !
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martina Antalová
Pán MUDr.Chládek, je T.O.P. medzi lekármi, skutočne odborník!
Moja operácia bola náročná, pretože som bola pokazená slovenským lekárom, a on ma zoperoval a skvalitnil mi život! Pán doktor je v prvom rade človek so srdcom na mieste, ktorý chce pomocť a je jedinečny, škoda, že na Slovensku nemáme pána doktora Chládka! Ja som veľmi vďačná a vážim si ho! Jediný lekár, ktorému dôverujem!
Operácia dopadla skvele, pooperácii počas pobytu vždy prišiel za mnou,a kontrola pred pár dňami tiež výborne dopadla,venoval sa a odpovedal mi na všetky otázky k mojmu pooeračnému zdravotnému stavu. Ja môžem len odporúčať!• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •
Lucie Holatová
K panu doktorovi jsme chodili na kontrolu kyčlí se synem i s dcerou a pan doktor byl vždy vtipný a rychlý. Samozřejmě jsme si v čekárně počkali, na kyčle k němu chodí spousty maminek s miminkama tak měl vždy natřískanou čekárnu, ale když vzal první miminko tak to odsejpalo jedna báseň. Za nás pan doktor super!!!
Zahrádková Eva
Pan doktor je opravdový odborník. Jeho humor a způsob komunikace není pro každého, ale o tom není jeho práce, co se týče odbornosti, není lepšího ortopeda. Pokud máte problém, opravdu pomůže a proto tam člověk jde.
Khedi. V
Chodíme za panem doktorem s dítětem s vicečetnym postižením ( to znamená ze problém je velký a známe pana doktora více let) a mužeme jen chválit. Absolutní spokojenost a důvěra a vděčnost.
Maminkam s malými dětmi, které chodí na scrining kyčle přeji trpělivost. To za to stojí. Hlavně je důvěryhodný výsledek vyšetření.• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •
B
Boris Savel
Dr. Chladek sa ujal operacie mojho jedinecho ochorenia panvy, ktoru by pravdepodobne kazdy iny nejako pokazil. Som mu vdacny za schopnost chodit znova bez bolesti a ciastocne sportovat. Bezkonkurencne jeden z najlepsich doktorov.
• jiné místo • Jiný •