MUDr. Petr Brautferger

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Pplk. Sochora 36/739, Praha 17000

• Vynikající lékař. Skvělý přístup, citlivý, předem upozorní na možnost problémů a bolesti, pečlivě odvádí svo práci.

• Honza

• Chodím k panu doktorovi již několik let a jsem velmi spokojen.

• H

Od detstvi mam strach ze zubaru. Pan doktor Brautferger je prvni zubar, ke kteremu jsem ochotna pravidelne chodit a ktereho se nebojim. Diky nemu pro me prestala byt navsteva u zubare nocni murou.

Pan doktor mi zuby léčí již mnoho let, vystřídala jsem s ním už 3 ordinace a neměnila bych. Vždy usměvavý, stejně tak jeho asistentka, to je velmi důležité. Navíc, co k němu chodím, mám zuby opravdu v pořádku a bez problémů. Nebolely už ani nepamatuji.
    Je to současně první zubař, kam je ochotný dobrovolně (!) chodit můj otec :-)
    Jsem vděčná, že jsem v jeho péči.

• I

velmi dobrý lékař, připadám si jako poučený pacient, který se může rozhodovat mezi vysvětlenými možnostmi, případné zákroky probíhaly rychle, bezbolestně,
    a navíc je velmi sympatický, což ženy asi také ocení, jako já

Velice si cením profesionálního přístupu pana doktora. Jeho doporučení se vždy ukázaly jako velice fundované. Mohu jedině doporučit!!

• Opravdu příjemný a milý doktor. Chodím k němu jen na prohlídky, naštěstí mě ještě nemusel léčit, ani extrahovat zuby.

Rada bych se pridala k hodnoceni pana doktora. Kdyz jsem prisla do jeho ordinace, byla jsem velmi mile prekvapena, jak ordinace byla provonena, zrejme znackovou panskou kolinskou, pan doktor mel usmev na rtech a privital mne s otevrenou naruci. Pri kontrole meho chrupu zavtipkoval a velice prijemne me uvedl do reality, ze nasel kazy a ze..... Jelikoz je pan doktor velice pohledny, sportovni, mlady muz, ani me to nezaskocilo a rada jsem se od neho nechala osetrit. Cele vysetreni probehlo rychle, spontane a ja jsem nepocitila zadnou bolest. Je to tim, ze pan doktor vypada jako opravdu dokonaly muz. Kez by takto vypadal kazdy doktor.