Šrobárova 50, Praha 100 34
Daniel Farkas
Pan primář je pohodový chlap, který vše vysvětlí a popíše. Zákrok téměř bolesti - trhání osmičky. Samotná návštěva příjemná sice nebyla (ještě aby jo), ale za to pan primář ano.
• Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, LDN • Jiný •
Před týdnem kořen osmičky nahoře. Pan primář odvedl vynikající práci. Žádná bolest při, ale ani po zákroku. Klidně bych si to zopakoval :-)
Šárka Jíchová
Kdybych mohla dát hvězdiček nekonečně,bez jakéhokoliv zaváhání bych to udělala.Pan primář Hájek je naprosto dokonalý lékař.Obrovský profesionál s úžasným přístupem,velmi hodný,lidský a chápavý.Osm let jsem odkládala komplikovanou extrakci zubu moudrosti.Nyní,po už velkých potížích jsem vyhledala pana primáře a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě.Vše jsem zvládla jen díky němu a jsem mu nepopsatelně vděčná.On i jeho tým včetně sestry v ambulanci a sestry sálové je dokonalý.Patří jim velké uznání a velké díky.
LP
Absolvovala jsem vsazení implantátů. Naprosto profesionální práce, velmi lidský přístup.
Skvělý přístup, naprostý odborník ke kterému se nemusíte bát jít.
Bez výhrad. Za 10 let co k němu chodím, a nebyly to zrovna pouze osmičky se kterými jsem za ním chodila, jsem s ním neměla jediný problém. Byl vždy milý, ochotný mi vysvětlit jak a co způsobilo bolest, tak jak bude postupovat při zákroku a vysvětlil to vždy tak, že i laik jako já to pochopil. Vždy mi pomohl ve všech větších problémech se zubama.
Jan H.
Profesionální komunikace, vysvětluje pacientům problematiku, diagnostika a léčba lege artis - odběr vzorku a mikrobiologie místo antibiotik naslepo, velmi milý pan primář. Moc mi pomohl při léčení chronického zánětu ve tváři (který asi vznikl náhodou nebo chybou jiného lékaře - při trhání osmičky)