Díky zázemí Ortopedicko-traumatologické kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a i Oddělení jednodenní chirurgie Nemocnice Říčany mohu nabídnout velmi krátké čekací doby na obvyklé typy operací (TEP kyčle, kolena, artroskopické operační výkony).
Jsem členem České společnosti pro ortopedii a traumatologii, České lékařské společnosti J. E. Purkyně, Společnosti pro sportovní traumatologii a artroskopii, České společnosti chirurgie ruky. V letech 2003-2016 jsem byl lékařem hokejistů HC Slavia Praha.
- Ortoptika
- Úrazová chirurgie (traumatologie)
Hlavní léčená onemocnění
Šrobárova 50, Praha
Americká 42, Praha 12000
Š
Šárka Pláničková
16.3.2025 jsem podstoupila operaci kolene (dysplazie) u MUDr. Pavla Čecha, chtěla bych mu touto cestou moc poděkovat.
Pan doktor je profesionál ve svém oboru a je mi velikou ctí, že mne operoval .
Už 17.5. jsem podstoupila pochod Praha- Prčice a koleno perfektní
Děkuji moc.
S pozdravem
Šárka P.
• KCK SALVE spol.s.r.o. • Ortopedické vyšetření •
I
Ilona
Pan doktor mne operoval koleno, naštěstí jen Artroskopie, tehdy v Nemocnice v Říčanech, po operaci bolesti, a chodívala
na injekce do kolene nepříjemný,
to již v KCK Salve Praha. Vinohrady.
Ale i přes dlouhý marodění
chodím.
Jen škoda že člověk
musel jet až do Říčan..
• KCK SALVE spol.s.r.o. • Ortopedické vyšetření •
Jan V.
V roce 2017 jsem si ošklivě zlomil kotník, v podstatě jsem si ulomil celé chodidlo. Na Vinohradech mně operoval p. Dr. Čech. Vlastně se mu podařil malý zázrak. Když pominu, že pouze nemohu doskakovat z vyšší výšky, mám nohu plně funkční. Jsem schopen běhat, chodím dlouhé tůry terénem s těžkým batohem, už ani ráno nekulhám... Pana doktora chválím, kudy díky němu chodím.
• Fakultní nemocnice Královské Vinohrady • Traumatologické vyšetření •
T
Tatjana Ivanova
Pan doktor je anděl , člověk na svém místě, profesionál ve svém oboru.
Prooperoval mě čtyři krát,dva kolena a dva ramena.Jsem spokojená na 100%.A doporučuji obrátit se přímo k němu.• Fakultní nemocnice Královské Vinohrady • Ortopedické vyšetření •
Vladimira P.
Upřímně děkuji panu doktorovi za zdařilou operaci léze menisku. Přišla jsem do jeho ambulance po uklouznutí na schodech po 2 měsících kulhání s bolestí a špatnou hybností kolene s přesvědčením, že „to chce jen klid a pak rozchodit“. Pan doktor mě obratem vyvedl z omylu a po několika přesných pohybech s mým kolenem prohlásil, že mám učebnicový příklad léze menisku a že jsem si už pěkně poškodila standard chůze. Měla jsem štěstí, že mi byl schopen nabídnout brzký termín artroskopického zákroku v nemocnici v Říčanech. Pan doktor je ve svém oboru profík a rozhodně mu sluší úsměv!
• KCK SALVE spol.s.r.o. • •
gabriela.borska
Pana doktora mohu vrele doporucit, po nejasnych bolestech kolene, naslednem rtg a magneticke rezonanci jsem byla objednana na artroskopii. Odstranil mi ulomeny meniskus, treti den po operaci jsem odlozila berle :0) je velmi vstricny, vse vysvetli a hlavne uklidni.
Eliška N.
Velmi empatický a schopný lékař. Měla jsem několik týdnů podivné bolesti kolenních kloubů. Zní to pohádkově, ale po několika návštěvách u doktora Čecha bylo po problémech (a musím zaklepat, že se to zatím nevrátilo).