MUDr. Nina Šťastná

Zubař Více

Zubní ordinace

Vratislavova 11, Praha 12800

• H

paní doktorka je odborník, svou práci umí velmi hezky, jde k věci, žádné zbytečné poplatky, výborná práce vzhledem k nízkým cenám, jen komunikace nebo případná konzultace vázne, v poslední době laxnější přístup a chování současné sestry je otřesné, takže po deseti letech měním.

• Vždy ochotná a velmi citlivá.

• Paní doktorka je velice dobrý stomatolog, navíc příjemný člověk.

• Paní doktorka je velice vyrovnaná a příjemná dáma. To se odráží na atmosféře v ordinaci.

• Paní doktorka je poklad!!!! Odhalí včas každé riziko a možnost vzniku zubního kazu a odpovídajícím způsobem zareaguje!

• paní dokorka je moc fajn, byl jsem dnes u ní poprvé a je velmi příjemná i její sestřička je příjemná a milá paní, cítím se tam velmi dobře

• velice příjemná

Jsem s paní doktorkou velice spokojena!

• Paní doktorka je citlivá, málokdy mě něco najde, tak se bojím, abych nakonec neměla plnou pusu kazů jako se mi stalo u jiného stomatologa. Prozatím ale souhlasím přidávám pozitivní koment.

k pani doktorce chodim již několik let. Jsem sní naprosto spokojená. Je citlivá a dokáže se vcítit do pacienta. Je dobrá lékařka a nedělá zbytečné zákroky. I když mám ze zubařů hrůzu tak pani doktorka se mě snaží uklidnit a zpříjemnit čas u ní....