MUDr. Miroslav Horešovský

Zubař Více

Stomatologická ordinace

č.d. 143, Holubov 38203

Stomatologie Horešovský a Mašek s.r.o.

Vršovická 48/802, Praha 10100

• N

Sestřička a pan doktor jsou velmi milý je s nimi legrace. Pan doktor se snaží dělat vždy vše co nejméně bolestivě. Už tam chodíme celá rodina dlouho a máme je opravdu rádi. Doporučuji

• Stomatologie Horešovský a Mašek s.r.o. Jiný  •

• S

Lékař i sestřička jsou vždy příjemní, ochotní, vstřícní. Panuje tam velmi příjemná atmosféra. Chodíme tam celá rodina a jsme spokojení.

• 4

Dnes jsem byl u pana Hořesovského, nikdy se mi nestalo že bych čekal v čekárně. V ordinaci pan doktor vždy vysvětlí jaké jsou možnosti vzal jsem si přes 2.000,- neplatil jsem nic ani těch 30 za pozdrav. Jsem velice zpokojený, nejlepší zubaŕ co jsem kdy měl šanci poznat

• Zatím vše spravil, ev. vyléčil. Bere ohled na finanční možnosti průměrného důchodce... :-)

• PAN DOKTOR JE PEČLIVÝ HODNÝ A MILÝ.....NECHÁPU TY NEGATIVNÍ REAKCE,ALE KAŽDÝ JSME JINÝ...........

• Spolehlivý,má velmi dobrou laboratoř,takže u něj zhotovené korunky vypadají velmi dobře. Ceny to je jiná věc,vše se ydražuje. A účtenky vydává jeho sestra a pokud zapomene,tak je na pacientovi,aby si o účtenku požádal,pokud ji chce.

Voperoval mi perfektně titanový implantát. Jiný zubař, u kterého jsem si nechala laserem vybělit zuby, mi sám od sebe jeho práci pochválil.

• O

K panu doktorovi chodí celá naše rodina už léta a jsme velmi spokojení. Je velmi pečlivý a ochotný, netahá z lidí peníze pro nic za nic.

• K panu doktoru Horešovskému jsem přestala chodit, protože se mi nelíbila jeho odvedená práce. myslím, že trochu více pečlivosti by snesl, navíc mi při zákroku ulomil kousek přední jedničky a vůbec mu to nevadilo. Nic s tím nedělal.

• V

U pana doktora Horešovského jsem úplně zapomněla,co je to strach v zubní ordinaci.Všem doporučuji