- Zubní lékař - stomatolog
Mikroskopické zubní ošetření
Ošetření zubního kazu
Nazory
Lidka
Nejlepší zubař kterého jsem měla. Je milý a empatický. Zákroky nebolí. Mám stres ze zubařů, ale vždycky odcházím a říkám si že o bylo v pohodě. Navíc vše vždy vysvětlí a zatím všechny zákroky byly provedeny precizně a efektivně.
Lenka Palánová
Nejlepší pan zubař, u kterého jsem byla. Všechny zákroky precizní a bezbolestné, moc příjemné prostředí a skvělá péče. I když jde o stomatologii, tak se sem člověk vždycky těší :-)
Simona Kadlčíková
Pan doktor mi zachránil stoličku před vytrhnutím, což moje dosavadní zubařka neuměla. V její péči mi odcházely zuby jeden za druhým. Proto mne pan doktor ohromil pečlivostí, zručností a odborností, se kterou jsem se dosud v zubních ordinacích nesetkala. Je to skutečný profesionál, kterému za skvěle odvedenou práci děkuji.
Madelen
U pana doktora jsme byli na akutním trhání stoličky 6ti letého syna. Zákrok provedl skvěle, komunikoval se synem, místo řádně umrtvil. Syn ani neplakal, na to, že kořeny byly ještě celé a trhání nebyla žádná sranda. Opravdu šikovný, milý a vstřícný lékař.
Šikovný mladý lekár, ktorý ochotne všetko vysvetlí. Profesionálne ošetrenie pod mikroskopom a samozrejme úplne bezbolestné. Pán doktor je príjemný, sestrička usmievavá. Moje zuby sú v skvelých rukách!
Marcela
Vždy som mala strach pred návštevou zubného lekára. Netvrdím, že teraz sa teším, ale rozhodne nemám strach. Pán doktor Seryj je milý mladý lekár, ktorý ochotne svoje zákroky popisuje a je veľmi trpezlivý. Rozhodne doporučujem!
Odpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, ráno jsem se vzbudila a boli mě dáseň ale jako by i zub přední druhý. Když se dotknu nad rtem a zmáčknu také to bolí a ikdyž nic s pusou nedělám také bolí. Mohu se zeptat co to je ? Může jíto zánět dásně ? Děkuji
Může jít o zánet dasne no bez Rtg a klinického vyšetření je to jen dohad.
Zánět dásne je způsoben na 95% malhygienov, takže jestli ho máte, měl by ste přidat v čištení a navštívit dentální hygienistku.

dobry den, minulou stredu mi zubar extrahoval 8 dole. atb jsem nenasadil, pouze leky na bolest..vse bylo OK, dnes jsem byl na vytahnuti stehu s tim, ze me to od nedele porad poboliva...zubar rekl, ze se mi tam dostalo jidlo a sel jsem..ted ale na internetu ctu o SUCHEM LUZKU coz odpovida...ma otazka zni: mam si ted atb nasadit? diky
Určite ne, ak mate podezření na komplikaci navštivte znovu svého zubího lékaře.