Jabloňová 8/2992, Praha 10600
X
XOXO
Paní doktorka je moc hodná a vše skvěle vysvětlí. Má lidský přístup, je to profesionál s mnohaletými zkušenostmi!
• Soukromá zubní ordinace • Jiný •
Spudilová
K paní doktorce jsem chodila před tím, než jsem přešla k její dceří Karolině, vždy jsem byla velmi spokojena a i mi pomohla, když jsem měla opravdu velký problém se zubem v důsledku mého zanedbání. Vždy se snaží, aby se pacient cítil co nejlépe. Špatná hodnocení z důvodu toho, že někdo pravidelně nedocházel a pak se divil, že nebyl přijat mi přijdou opravdu "mimo mísu".
Katka Vašíčková
Přítelovi moc pomohla dcera paní doktorky slečna Karolina, která teď ordinuje na stejné adrese. Nikdo ho v Praze nechtěl přijmout...tímto moc děkujeme! jsou obě moc milé.
very good
Milá paní doktorka, velmi šikovná a jemná.
Velmi milá a hodná paní doktorka, čistá ordinace plná nového zařízení. Mohu jen a pouze doporučit.
Pro ty co nechodí na preventivní prohlídky a jdou jednou za pět let, když je něco bolí ... Pojišťovna lékařce neproplatí zákrok, tak proč by vám měla opravovat zuby zdarma? Choďte tak jak máte a pak vás nic bolet nebude.• • •
K paní doktorce chodím 2 roky. Vřele doporučuji.
Jen mě zaráží pacienti, kteří snižují hodnocení této skvělé ordinace kvůli svému vlastnímu zanedbání péče. Lékař je povinen držet kartu po dobu 4 let, pak ji může zkartovat a je jen na jeho možnostech a vůli vzít nebo odmítnout už nového pacienta, ať už jste tam dříve chodil 1 či 10 let....To, že jste nebyl několik let byť jen na preventivní prohlídce přece nemůžete dávat za vinu lékaři.
Dr. Codrová je profík a velmi si jí vážím.
M.K.• • •
Paní doktorka to umí nejen s dětmi, ale i s lidmi jak jsem já, kteří se zubaři vyhýbají jako čert kříži a při pohledu na injekci se jim podlamují kolena :). Paní doktorka dělá vše proto, aby návštěva u ní byla co nejsnesitelnější a je velmi milá.
Chodím k paní doktorce se svou dcerou.Paní doktorka je profesionál, který to s dětmi opravdu umí, v ordinaci má pro ně hračky. Ona i sestřička jsou vždy milé a usměvavé.
```• • •
Paní doktorka ošetřuje mého syna již od dvou let, letos je to tedy již deset let zcela profesionální a bezchybné péče s velmi citlivým přístupem zejména k dětem.
```• • •