Zubní lékař

Libčická 396, Praha 18100

• A

Chodím již 4 roky, za mě určitě spokojenost! Vždy rychle vyřízeno.

• Zubní lékař Jiný  •

Nedoporučuji. Necitlivý a arogantní přístup lékaře.

• T

Nerozumím pozitivním hodnocením, k panu doktorovi jsem chodila mnoho let a musím říct, že empatie je mu naprosto cizí. Byla jsem u pana doktora naposledy před měsícem a záhadným způsobem neviděl !3! kazy. Děkuji za super péči. (Podotýkám, že se zubní hygieně věnuji pečlivě a na prohlídky jsem chodila pravidelně) o to více mě to mrzí, jelikož se mohly kazy podchytit dříve.

• Zubní lékař Jiný  •

• Chodíme k panu doktorovi už léta s manželem a nikdy jsme lepšího zubaře neměli. Nikdy nic nezanedbal, co je potřeba vykomunikovat ohledně péče, to vykomunikuje, jednoduše a srozumitelně, aby tomu každý rozumněl, vždy nabídne alternativy s upozorněním na výši doplatku, nikdy nic nezkazil. Povídání o sportu - jo to je fajn, dost často mě štve, že mám otevřenou pusu a nemůžu se přidat:-)

• Zubní lékař  •

• K jinému bych nešla. Je výborný zubař a je pečlivý, A že je svůj? To souhlasí,ale to není na škodu. A mimochodem dokázal co by jiný nedokázal- o co by se jiný ani nepokusil.

• K panu doktorovi chodím celý život. Je to ras a jako člověk není příliš milý a komunikativní. Ale jako lékař je výborný. Je drsný ale svědomitý.Někdy je nepříjemně upřímný. Jsem s ním spokojená, nemám důvod měnit.

• Je svůj, ale je to profík na svém místě, své práci rozumí a dělá ji dobře a maximálně pečlivě!

• Podle mých zkušeností se jedná o špatného zubaře.Nikdy se se mnou o ničem nebavil-jeho přístup je špatný.Bez upozornění mi provedl úkon,který tak strašně bolel,že jsem to nemohl vydržet a instinktivně mu odtáhnul ruku,na což reagoval nevybíravým způsobem.Myslím že mu jde o peníze-dělá rád nadstardartní a drahé úkony.Prý se mu říká doktor Mengele-což už dnes chápu.Vydržel jsem u něj dvě návštěvy a už nikdy více.Chodit k tomuto zubaři bych se bál.Nechápu pozitivní hodnocení!

• R

Jsem naprosto spokojen, je to profesionál.

• Je prostě svůj....je to nejpečlivější zubař,u kterého jsem kdy byla.