MDDr. Nguyenová vystudovala 1. lékařskou fakultu v Praze a naší klinice se stará o široké spektrum výkonů, zejména v záchovné a protetické stomatologii.
Její trpělivý a citlivý přístup ocení všichni bázliví pacienti, kterým se paní doktorka ráda věnuje a ukazuje, že zubařina 21. století může být bezbolestná a že i k zubaři se můžete těšit.
Zakládá si na preciznosti, neustále se vzdělává na školeních, kurzech a mezinárodních kongresech.
O mně
Endodontické konzultace
Vstupní vyšetření - děti
Estetická stomatologie
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Michal
Z přístupu doktorky jsem byl vážně nadšený. Všechno vysvětlené do podrobna, neustále se mnou komunikovala a byla profesionální. Ono profesionálně vysvětlit člověku, že má hubu plnou kazů, nezvládne každý.
Díky za pomoc. :)• France Med Dental Clinic • vstupní vyšetření •
I
Ivanna
Velmi příjemná lékařka, která vše vysvětlila , moc se mi líbil přístup k dětem )
• France Med Dental Clinic • Vstupní vyšetření - děti •
Zubaři v okolí