MDDr. Klára Gaubová

• Vstupní vyšetření - děti

• Estetická stomatologie

4 názory

• N

Chci potvrdit ostatní kladné hodnocení tady ze vlastní zkušenosti. Před týdnem jsem byla v ordinaci VFN a měla jsem extrakci už pohybujícího zubu a ještě vedlejší zůstatek kořenu.

Doktorka už viděla předchozí moji návštěvu v dokumentaci že já obvykle nechci anestezii a respektovala moje přání. Dále při zákroku vždy řekla předem co bude dělat a upozornila když následující krok byl pravděpodobně bolestivejší.

Celkově prováděla ten zákrok takto, že neskutečně rychle se místo zákroku zotavilo, bohužel už mám za sebou několik podobných zákroku a teď stav následující den vypadal už jako obvykle stav po týdnu.

Taky bych zdůraznila její lidské, uklidňující, příjemné jednání.
    Studenti byli tam jako pozorovatelé a jsem ráda že oni vidí takový přístup.

Moc děkuji.

• E

Recenze na stomatologii VFN Praha – extrakce osmiček

Na extrakci tří osmiček jsem šla s obrovským strachem – jako pacient jsem byla doslova hysterická. Paní doktorka byla mladá, zkušená a krásná žena, která mě dokázala svým klidem a profesionalitou naprosto uklidnit.

Celý zákrok proběhl rychle, šetrně a bezbolestně. Její přístup byl lidský, empatický a zároveň velmi jistý. Takovou stomatoložku bych si přála mít jako svou stálou lékařku. Moc děkuji za skvělou péči – vážím si toho!

• Š

Velice příjemná empatická a informovaná lékařka.Flexibilní jednání odborné jednání.

• E

Dnes konzultace k stom.vykonu.Velmi mila lekarka,vsechny dotazy peclive vysvetlila a pridala rady k priprave pred vykonem.Dekuji pani doktorce.

• France Med Dental Clinic záchovná stomatologie  •