MUDr. Karel Votava

Partyzánská 24, Praha 17000

Zubní ordinace

Jankovcova 16, Praha 7, Praha 170 00

• A

Pan doktor je skvělý stomatolog, přesně ví co dělá. Je milý, pečlivý a vtipný. V ordinaci je vždy příjemná atmosféra. Sestřička je milá usměvavá.
    Pan doktor nebo sestřička vždy vše vysvětlí a řeknou dopředu.
    Velmi mi pomohl po nemilé (dražší) předchozí zkušenosti.
    Neměnila bych. Chodím k panu doktorovi již spoustu let.

Pan doktor má ordinaci již několik let jinde, než je zde uvedeno, nedaleko v ul. Jankovcova

• jiné místo Jiný  •

Chodím k panu doktorovi již dlouho,pan doktor je výborný stomatolog a vždy odcházím velmi spokojen.

Pan doktor Votava je nejlepší zubař, kterého jsem kdy navštívila a mohu všem vřele doporučit. 100% profesionální, postup provedení detailně popsaný, vše bez bolesti. Úžasný přístup má také k dětem, které se k němu rády vracejí a díky němu se přestaly bát i jiných doktorů. Ordinace je kvalitně vybavená a díky sympatické, ochotné a hodné sestřičce, je prostředí naprosto dokonalé!
    Moc Vám děkujeme pane doktore, velice si vážíme Vaší špičkové práce!

• Vždy naprostá spokojenost.

• Po utrpení, které jsem prožívala při každé návštěvě mého předchozího zubaře, mohu říct, že ordinace pana doktora Votavy je rájem na zemi (teda alespoň co se stomatologie týká :)). Krásná, moderně vybavená ordinace, milá a ochotná sestřička, stejně tak i pan doktor a co je nejdůležitější, naprosto bezbolestná vyšetření. Už bych nikdy neměnila, lepšího zubaře nenajdete ;)

• Výborný zubař. To co jinde nezvládli s mým chrupem, tak on úplně v pohodě a s minimální bolestí.

• Je to PAN zubař. Již několik let navštěvuji já i celá moje rodina tuto ordinaci a můj, dříve obrovský, strach ze zubaře úplně zmizel a navíc se mi málokdy stane, že bych cítila bolest, což je v tomto oboru takřka neuvěřitelné:)Opravdu vřele doporučuji!!!

• Kvalitnější stomatolog v Praze už snad není. Stále se v praxi rozvíjí a nenechá nic náhodě. Vše na jedničku.

Pan doktor Votava je nejen odborník na svém místě,ale je to taky člověk.Chodím k němu už asi 15 let,chodí k němu i moje maminka a babička,které se doslova ujal,když nemohla najít stomatologa.V ordinaci je vždy příjemná nálada,pan doktor vždy vysvětlí,co za zákrok bude provádět a doporučí nejlepší řešení.

Děkuji za péči