Ďáblická 1003/2d, Praha 182-00
Z
Zuzana
Dnes jsem byla odeslána mou zubní pani doktorku na trhání do Mazurské. Pan doktor Skalický má můj velký dík a vřele doporučuji. Profesionální a lidský přístup. Vše co dělá detailně vysvětluje, takže i strach začne mizet. Sestřička příjemná, milá. Tady je lidskost a profesionalita ještě v pořádku. Děkuji za pomoc od bolesti bezbolestně. Pokud zub ven, jedině pan doktor Skalický poliklinika Mazurska.
• jiné místo • Jiný •
Jan
Opravdu me pan zubař a jeho sestřička překvapily ,maximální spokojenost ,děkuji zato ,ze jste !! Diky moc ,klaním se .
Marcela
Pan doktor má citlivý přístup a je velmi fundovaný, trhání u něj je koncert. Dnes jsem tam - na Praze 4 - nechala osmičku, pořád čekám, kdy začne rána bolet: a ono nic. Navíc je skromný, nic ze sebe nedělá, vše vysvětlí, jo, víc takových, to by bylo bezvadné. A sestřička je taky úžasná. Díky!
Standa K.
Pan zubař Skalický je naprosto skvělý, byl jsem i u jiných zubařů na trhání zubů, ale pan Skalický je úplně jiná liga.
Moc děkuji.• jiné místo • Jiný •
Míla Z.
Dnes jsem byla na trhání dvou zubů a jednoho kořene a kromě injekci, která je nepříjemná vše probíhalo hladce. Pan doktor je příjemný a vše vysvětlí, sestřička též
Viktorie
Byla jsem 2x v ordinaci na Pankráci na extrakci spodních osmiček pod dásněmi a pana doktora Skalického mohu maximálně doporučit. Všechno krásně vysvětluje dopředu, umrtvující injekci aplikoval velmi šetrně a jemně, nebolí to. Komunikuje s pacientem i během samotného zákroku. Po zákroku pacientovi detailně vysvětlí, jak by mělo probíhat samotné hojení rány. Celý zákrok byl rychlý a profesionální. Pan doktor Skalický je moc sympatický a komunikativní. 10/10
Jakub vodochodský
Dnes jsem podstoupil trhání kořene zubu který byl v silném zánětu pan doktor a celý personál byli velmi ochotní vše mi před zákrokem řekli a kořen úspěšně vyndali je mi jedenáct let a trhání zubů jsem se velmi bál ale po zkušenosti s panem doktorem už se nebojím tímto děkuji panu doktorovi a celému personálu moc děkuji za odbornou péči
Petra Boudná
Byla jsem na trhání osmičky, která měla kořeny velice hluboko a ještě různě zakroucené. Pan doktor mi vše v klidu vysvětlil a naprosto uklidnil mé obavy a strach z celého zákroku. Zub vyřezal a ránu sešil. Vše naprosto bez problémů a hlavně bez bolesti. Druhý den už jsem o zákroku vůbec nevěděla, měla jsem jen mírný otok, který k tomu patří. Mohu jen doporučit. Skvělá práce.
Radka
Kdybych věděla dřív o této chirurgii(konkrétně pobočka Praha 4) tak se s moudraky netrápím tolik let. Tak milý a laskavý přístup pana doktora vás uklidní a i když nesnáším jehly a jakékoliv vrtání a trhání zubů, tak tady jsem byla v klidu. Všichni jsou zde moc milý a hodní. Děkuji a určitě budu dále doporučovat:)
Jirka K.
Dnes probehla ma druha navsteva teto zubni chirurgie. Po 15 minutach v cekarne me sestra zavolala do ordinace, kde mi byl proveden OPG rentgen + umrtvovaci injekce a byl jsem znovu poslan do cekarny. Po pul hodine, kdy zacala injekce pusobit, jsem byl vyzvan zpet do ordinace k vytrzeni dvou osmicek. Spodni osmicka nesla vytrhnout pomoci klesti, tak byl zub rozrezan na pul a vytrzen na dvakrat. Horni osmicka byla pomoci klesti vytrzena za 2 minuty. Kazdy zakrok pan doktor vysvetloval, takze jsem byl v klidu. Na zaver mi poradil, jak si poradit s lecbou. Vse probehlo naprosto bezbolestne a profesionalne. Mohu jen doporucit. S cim je potreba pocitat je cekaci doba, ktera se muze posunout az o hodinu. 10/10