MUDr. Jiří Král

Zubař Více

Soukromá zubní ordinace

Marciho 1, Praha 108-00

• H

Opravdu milý a empatický lékař. Chodím k němu už dlouho, ale teď jsem byla znovu nadšená, jak zvládal komunikaci s mým malým synem.

• C

Pan doktor je na svém místě a je to vidět na jeho celkovém pristupu že práci rozumí a umí. Chodím již řadu let .Více takových lékařů .
    Děkuji

• Soukromá zubní ordinace Jiný  •

Nejlepší zubař, jakého jsem kdy měl, je vždycky k dispozici! Návštěva je vždy super, je s ním hory srandy až se někdy za břicho popadám.

• Soukromá zubní ordinace Jiný  •

• Uplne nejlepsi lekar v mem zivote! Vrele doporucuji!!!!!! Jeste je legracny tak ze se citite uplne supr... 5*!

Moderní a čistá ordinace, milý pan doktor, bezvadné ošetření. Všichni známí by chtěli zaregistrovat. :-)

• R

Pana doktora mohu vrele doporucit, skvely pristup k pacientum, velice prijemne prostredi, v cekarne se citite jako doma v obyvaku. Pani hygienistka Kralova, ordinujici ve vedlejsi mistnosti, je take skvela, velmi dobre nauci spravne cisteni zubu, aby nedochazelo k zanetu dasni apod. Lepsi tym jsem nepotkala.

Kdo se bojí zubaře, měl by někdy tohoto pana doktora navštívit. To, co píší předcházející pacienti je naprostá pravda. Začala jsem k němu chodit před několika lety a dnes už k němu do ordinace chodí celá naše širší rodina. Ordinace je spojena s ordinací zubní hygienistky, kterou si také všichni chválí. Já měla vždy fóbii ze zubaře a zbavila jsem se jí až právě u pana doktora Krále. Milý, usměvavý, vše vysvětlí. S pacientem diskutuje a navrhne případně několik řešení, aby se pacient sám mohl s jeho pomocí rozhodnout. Od loňského roku je ordinace přestěhována do Malešic, Marcího 1.

lepšího zubaře neznám... Zachránil mi zub a ukázal mi, že se nemusím zubaře bát. Je vždy příjemný, milý a hlavně má jemné ruce a cit. Je to profík. Ordinace je velmi dobře vybavená a prostory jsou příjemné. Už se s ním nesmím chlubit, protože všichni moji známí by k němu chtěli docházet.... :)

Super zubař. Co chodím k němu, tak se zubaře už skoro nebojím:)

• T

Příjemný mladý pan doktor, moderně vybavená ordinace, v čekárně vždy max.1 pacient, než stihnete prohlédnout obrázky po stěnách, jdete do ordinace, kde vás čeká příjemná setra a jemné ruce pana doktora. Vysvětluje co v puse zrovna provádí a vy pomalu ztrácíte pocit, že jste vlastně u zubaře. Stojí za to vyhledat tuto ordinaci i když není na hlavní třídě. Sídlí na nové adrese Marciho 1, Praha 10 Malešice.