Kateřinská 1476/34, Praha 140 00
N
N.Z.
Tento pan doktor je velmi lidský a ochotný, snaží se pomoci v rámci možností a to je prvořadé. Ne každému třeba sedne jeho styl, ale u lékaře jde hlavně o tu snahu a přístup, která tady je dobrá.
• Poliklinika Kateřinská • Jiný •
Jiří Šimáně
Lepšího odborníka neznám. Je to výborný lékař. Nic nenechá zanedbat. Prostě stará škola. Takových už je bohužel málo.
• Poliklinika Kateřinská • Jiný •
Rekonstrukce Reitschläger
Nejlepší lekař a diagnostik.... Nejvetší spokojenost. Jsem u nej registrován už 25 let. Mohu se přikaždé návštěvě ordinace spolehnout na vstřícnost, profesonalitu a kvalitu. Všem jen doporučuji.
Z
zuzka
Výborný lékař, i když možná trochu netradiční. Výborný diagnostik. Po mých jen kladných zkušenostech jsem k němu zavedla otce. Od té doby je to jediný doktor ke kterému jde bez reptání. A nedávno jen díky panu doktorovi nepřišel o nohu. Mohu jen doporučit.
MUDr. Jindřich Mach velmi ochotný a lidským přístupem...Jako chirurg velmi profesionální...a také má velmi milou profesionální a usměvavou zdravotní sestru..
KOUKAM PAN DOKTOR ASI NEPŘEDEPSAL NECO NA PŘANI PROTOŽE JSEM U TOHOTO LEKAŘE BYLA NEKOLIKRAT A OPRAVDU VEDEL CO MA DELAT A POMOHL ANEBO DOTYČNYM PŘIŠLO LITO ŽE JIM NENABYDL...
Lída Voslářová
"PAN DOKTOR"
daniel křetínský
doporučuji všem, kteří potřebují ošetření od odborníka
Ledvinkova
Je to prave lekař
jozef chovanec
Vynikající lékař, pro každou bolest má pochopení, umí vždy perfektně poradit