MUDr. Jana Dimitrovová

Zubař Více

Stomatologie

Nedvědovo náměstí 5/549, Praha 14000

Nejlepší stomatolog kterého jsem potkal. Přijatelná čekací lhůta, téměř žádné doplatky. Jsem maximálně spokojen.

• Po vystřídání mnoha a mnoha stomatologů jsem zakotvila u této paní doktorky a jsem absolutně spokojena. Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné a ochotné poradit.

Velice příjemná lékařka, milá, vstřícná. Doplatky jsou minimální, péče výborná. Čekací doba taky minimální. Krátké objednací termíny. Oproti všem ostatním zubařům, které jsem poznala je nejlepší.

Poměrně dobrý stomatolog, slušná čekací doba, slušná v chování k pacientům, minimální doplatky. Vyjde vždy vstříc s objednáním. Vcelku velká spokojenost.

• Souhlasím, velmi milá lékařka, zkušená, šikovná. Vždy vysvětlí. A ani není drahá, platím u ní omnoho méně, než kdykoliv předtím u jiného zubaře.

Velice příjemná,která dokáže navázat užasný kontakt s pacientem,protože s ním cítí!Odcházel jsem vždy velice spokojen s ošetřením,které bylo kvalitní.Mohu doporučit.