Pod Krejcárkem 975/2, Praha 3, Praha 130-00
Vladimira K.
Kdyby šlo dát ještě více hvězdiček, tak dám. :) Dnes jsem byl u pana doktora na extrakci kořenů. Takový přístup jsem tedy ještě nikdy nezažila!! Naprostá paráda. Všechno pečlivě vysvětlil, samotná extrakce trvala chvilinku. Pan doktor je moc milý, empatický, hodný a taky pěkný :-) a má šikovné ruce.
fuchsfilip
Musim říct ,že je to prototyp skvělého lékaře. Užasný přístup. Nejlepší doktor kterého jsem poznal. Z operace z které jsem měl docela vítr byl během půl hodiny bez problému a se super přístupem hotov.
Ptáček
Pana doktora si velmi vazime jak pro jeho profesni dovednosti tak pro jeho empatii.Leci nas po neuveritelnem zanedbani puvodniho " stomatologa " ,pro ktere jsme oba s manzelkou museli na stomatochirurgii.Provedl mi pomerne dost slozitou operaci kosti a nosni dutiny a manzelce chirurgicky odstranoval cast korenu,ktery tam puvodni " zubar " nechal a ktery ji vytlacoval zdravy zub.
Chteli bychom touto cestou moc podekovat.
Ptacek• • •
Desislava Batsova
Před několika dny vytáhli poslední zub na levé straně. Dali silikonové čep a zašili dasne. Velmi spokojena
Radovan Fros
Byl sem u pana doktora na extrakci zubu moudrosti. Pan doktor je pohodář a velice milý s klidným přístupem a vše mi pečlivě vysvětlil, což je dle mého pohledu u zubaře obzvláště důležité. Je vidět, že je ve svém oboru odborník. 100% péče a zájem. Naprostá spokojenost. Ordinace a prostředí rovněž 5 hvězdiček.