Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK

U Nemocnice 2, Praha 128-08

Mou zkušenost s trháním zubů moudrosti musím hodnotit nejvlídnějšími slovy. Ačkoliv jsem byla velmi ve stresu a celkově zubař ve většině lidí stres spouští, není se čeho bát. Již na recepci je na vás paní velmi milá a příjemná. Paní doktorka vše podrobně vysvětluje, provádí vás postupem zákroku přesně tak, abyste nebyli nervózní z toho, co přijde. Skvěle umrtveno, nic jsem necítila. Pouze tak a tlak. Paní doktorka Vítovcová i se sestřičkou mě chválily, uklidňovaly a podporovaly. Jsem třetí den po vytažení a už mě nic skoro ani nebolí, a to napříč tomu, že kvůli jednomu neprořezanému zubu mám v dásni pár stehů. Dostala jsem i stručné vysvětlení ohledně hojení a pravidel prevence. Jelikož nejsem příznivec antibiotik, lékařka do mě ani žádná necpala a vše jde přirozeně, dokonce téměř bez nutnosti analgetik, z toho mám též velmi radost.
    Čekají mě ještě zbylé dvě osmičky k vytržení a už teď vím, že se nemám čeho bát, naopak mě návštěva zde motivuje mít v lékaře ještě velkou důvěru. Děkuji

• V

U paní doktorky jsem minulý rok v červnu absolvovala vytržení osmiček v Centru zubní chirurgie na Praze 6. Měla jsem již dvacet let starou a špatnou zkušenost s trháním osmiček z jiného pracoviště, a tak jsem se k výkonu velmi dlouho odhodlávala. Paní doktorka Vítovcová byla nesmírně citlivá, informovala mě o tom, co dělá, její práce byla taková "zubní symfonie"... Bylo znát, že je to velký profesionál a má svou práci "v rukou"... Výkon byl neporovnatelný s tím, co jsem zažila před dvaceti lety, zbytečně jsem se celou tu dobu bála vytrhnout i druhou stranu. Skvělá práce, paní doktorko, moc děkuji.

• T

U paní doktorky jsem absolvovala extrakci osmiček. Musím ocenit skvělý přístup paní doktorky i sestřičky. Na to, jak je to obecně nepříjemný zákrok, paní doktorka i sestřička byly moc milé, empatické a šikovné. O všem jsem byla podrobně informována, během zákroku se mi dostalo obrovské podpory a vše proběhlo bez nežádoucích následků. Vřele doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

Včera jsem absolvoval extrakci 8 vpravo dole, která byla částečně prořezaná v ležící poloze a tlačící na vedlejší 7. K paní doktorce Vítovcové jsem se dostal na doporučení od své ošetřující zubařky a jsem za to velmi vděčný, protože paní doktorka Vítovcová mi poskytla detailní informace před a během zákroku, pečlivě a citlivě postupovala podle plánu, včetně potřebné anestezie, přitom mě uklidňovala a chválila, a když jsem potřeboval, nabídla mi mezi kroky chvíli na odpočinek a dodatečnou anestezii navíc. Lepší zubní chirurgické ošetření jsem si nemohl přát, paní doktorka je velmi precizní s laskavým přístupem, zákrok s výkladem trval cca 30 minut. Otok nepozoruji (dané místo leduji), beru předepsané protizánětlivé léky a cítím, že dochází zahojení.

• T

Velmi oceňuji celkový přístup paní doktorky se sestřičkou. Paní doktorka mi před začátkem úkonu vše podrobně vysvětlila a samotné vyndavání zubu moudrosti bylo bez jakýchkoliv komplikací. :)

• Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie VFN a 1. LF UK Jiný  •

Pani doktorku Vitovcovou mohu jen doporucit! Se sestrickou tvori uzasny a velice profesionalni tym. Diky nim se clovek citi i u zubare velice prijemne! Nejlepsi zubar, ktereho jsem kdy potkala. Moc dekuji za uzasnou peci.

• A

Byla jsem u paní zubařky na složitějším vyndání horního zubu moudrosti. Super přístup paní doktorky i sestřičky.

• S

Byl jsem u paní doktorky na extrakci horních osmiček. Takhle pohodovou, vlídnou zubařku doporučuji všem. Vše vysvětlí od A do Z, že člověk lituje, že těch osmiček nemá aspoň tucet. Za mě naprostá pohoda. Super.

• jiné místo Jiný  •

Skvělá paní doktorka i sestřička. Klidná a příjemná atmosféra v ordinaci, naprosto profesionální přístup a rychlá akce. Do týdne od konzultace byla osmička venku, rychle, bezbolestně, bez jakýchkoliv komplikací. Paní doktorka mi všechno vysvětlila, ona i sestřička byly milé a vlídné. Děkuji!!!

• jiné místo Jiný  •

Za 30 let svých peripetií se zubami jsem nepotkala lepšího zubního specialistu. Paní doktorka nejen umí uklidnit, ale je milá, vše podrobně vysvětlí a návštěva u ní vůbec není noční můrou. Doporučuji všemi deseti!