Moravská 34/1687, Praha 12000
O
Olga M.
Paní doktorka se nejen odporně chová k dětským pacientům, ale také opakovaně nereaguje na žádosti o vyřazení z databáze a nadále inkasuje každoroční poplatek. Není známo, kolik takových "рacientů" ještě má.
• Zubní ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
O
Olga V.
2x negativni zkusenosti. K diteti se chova osklive, na dlouhou dobu mel strach ze zubare. Hned poslala jinam na leceni MLECNYCH zubu v celkove anestezii 6 lete dite.
N
Nina Dekojová
Díky paní doktorce a její precizní a zcela bezbolestné práci, jsem se až v dospělosti přestala bát zubařů. Je skvělá !
• Zubní ordinace • Jiný •
N
nešťastný bývalý pacient
Bohužel mi zubařka vytrhla zdravý zub, ani se neomluvila, řekla jen, že to na rentgenu nebylo vidět, a nasadila korunku, přestože pod zubem byl zánět a zub hnisal, časem se vytvořil píštěl a zub musel pryč dřív než by bylo nutné :-(
M.R.
Paní zubařka je možná velice milá na dospělý klienty, ale určitě ne na děti a vůbec nechápu proč s nimi pracuje, když na ně nemá trpělivost a je na ně zlá. K mému synovi, který se doktorů vůbec nebojí a je moc hodný se chovala tak hrozně, že k ní určitě už nikdy nepůjdeme.
Arogantní, nepříjemné a neprofesionální chování
K paní zubařce jsme hodili jako rodina několik let, dcera i syn od ranného věku. Chování paní doktorky se v průběhu změnilo. Aktuálně je velice nepříjemná, arogantní a neprofesionální, pomlouvá se sestřičkou klienty před Vámi během zákroku. Nemluvím ani o tom, jak paní doktorka “naceňuje” zákroky.
Byl jsem u paní zubařky se synem na půlroční prohlídce. Prohlídka zabrala tři minuty a paní doktorka ani neočistila synovi plak ze zadní části spodních zubů, ani neposkytla instruktáž čištění s tím, že to je práce zubní hygienistky. Zdravotní pojišťovny odstranění zubního kamene mechanickou cestou proplácejí a stejně tak i stejně tak i položku poučení o správné ústní a zubní hygieně. Na druhé straně musím zmínit i pozitivum, umí komunikovat s dětmi a je na ně příjemná. Obávám se, ale že zdravý vývoj zubního chrupu je důležitější a pokud si tak paní doktorka nechce zajistit budoucí příjem z oprav druhých zubů, měla by děcku říci slovo odborníka a plak/kámen odstranit. Vše špatné je ale pro něco dobré, budu lépe hlídat chrup syna sám, protože paní doktorka Pleskačová jej nespasí...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejlepší, báječná a úžasná! Zachránila mě. Už nikdy nikam jinam nepůjdu. Všechno vysvětlí, nikoho nesoudí, snaží se maximálně pomoci. Člověk od ní odchází s pocitem, že všechno bude zase v pořádku. 8 měsíců jsem hledala normálního zubaře a jsem strašně šťastná, že jsem se k ní dostala.
Lenka Železná• • •
smrčna
Velmi pečlivá a něžná paní zubařka - chodí k ní i můj muž, který se před ní zubařům vyhýbal jako čert kříži. Ideální pro lidi se strachem ze zubařů.
G
guest
K paní doktorce chodí celá naše rodina a jsme opravdu rádi, že ji máme. Je moc šikovná, příjemná, a ještě k tomu je s ní legrace.