MUDr. Ivana Pacovská

Zubař Více

Praktický lékař stomatolog

Seydlerova 2451, Praha 15000

Paní doktorka je skvělá. Příjemná, vysvětlí, co je třeba, zaléčí, ordinace funguje parádně, komunikace, objednání termíny bez problémů.
    Velký palec nahoru a paní doktorce veliké poděkování.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• K paní doktorce chodí celá naše rodina, včetně syna, kterému je nyní 9 let a má opravdu velký strach ze zubařského křesla, což ale vychází z jeho povahy. Udržet ho na něm si vyžádá neuvěřitelnou sílu a trpělivost nejen paní doktorky, ale i sestřičky. S péčí, přístupem i odbornou péčí jsme všichni spokojeni natolik, že k ní dojíždíme až z Berouna, kam jsme se před lety přestěhovali.

Chodím k paní doktorce již 10 let a za tu dobu, můžu říct, že jsem nepoznala lepšího zubaře. Měla jsem před lety velké problémy se zuby a minulá zubařka mi zničila spousty zubů, paní doktorka dala vše do pořádku a dnes nemám žádné potíže. Má vstřícný přístup a pracuje opravdu profesionálně, nic rozhodně nezanedbá. Za touhle zubařkou budu jezdit i když se odstěhuju, dobrých lékařů je potřeba se držet.

Šikovná,pečliva,přijemna

• Pani doktorka je velice neprijemna, ale svoji prace dela zodpovedne.
    Bila plomba u ni stoji 800 Kc, coz podle me je docela dost.

• P.H. nejšikovnější pani zubařka, co znám.

• Nejlepší zubař, jakého jsem kdy viděl. A že jsem viděl dost špatných... Narozdíl od těch je tohle profesionalka.

• Moc chválím, šikovná, ochotná. Navíc má paní doktorka trpělivost i s takovým po*erou jako jsem já.

• Šikovná paní doktorka, perfektně si organizuje pacienty, nečeká se u ní. Na děti je trpělivá a má k nim výborný vztah. Sestřička je milá a příjemná taktéž. Doporučuji. Jsme velice spokojeni.

• Velmi dobrý přístup a profesní práce.doporučuji