MUDr. Helena Hrajová

Zubař Více

Praktický zubní lékař

Norská 4, Praha 10100

• Neumím ani vypovědět, jak moc je mi líto, že paní doktorka již není mezi námi. Měla jsem ji moc ráda nejen jako lékařku, ale hlavně jako skvělého a empatického člověka. Už teď mi chybí. Budu velmi těžko za ni hledat náhradu. Paní doktorko, děkuji za všechno! Vděčná pacientka.

• Vynikající lékařka, svou práci dělá s radostí, vždy ochotně poradí, zachránila mi několik zubů určených k vytržení, moc milá a má i velmi příjemnou sestřičku.

• vynikající zubní lékařka, usměvavá a velmi příjemná, odborník na svém místě, spravila mi spoustu zubů, které byly beznadějný případ... Mohu jen dodat: děkuji, a všem bych přála takovou zubní lékařku....

• Vynikající paní doktorka, příjemná, s úsměvem mi jako bázlivému pacientovi spravila spoustu zubů, k jinému zubnímu lékaři bych nešla! Navíc má i velmi milou sestřičku, zkrátka ošetření u paní doktorky je radost!

• Jsem rád, že pečuje o můj chrup právě ona. Je prima mít důvěru a jistotu, že jsem na správném místě u správného lékaře.Oceńuji její odborný ( mohu-li) a lidský přístup, její otevřenost. Paní zubařka se mnou hovoří,vysvětluje, navrhuje a radí, dokonalý přístup, děkuji Vám.

Martin Pecka

• Vynikající paní doktorka, svědomitá, i mě zachránila několik zubů, které by jiný doktor vytrhl. Je velmi příjemná a milá, a já jsem moc ráda, že mohu být její pacientkou.

• výborná

• K paní doktorce chodím již 10let a jsem velice spokojená s její péčí.Je odborník a při léčbě vnímá pacienta velmi lidsky.Má bezva sestřičku a vždy mě ošetřují obě s úsměvem.K platbám nadstandartních výkonů nemám námitek a vždy si mohu zvolit typ ošetření.

• N

Jako odborník je dobrá,ale velmi ráda si naúčtuje i za služby,které se neplatí.

• B

Paní doktorka je velmi milá a moc šikovná. Má výborné vybavení a nemá dlouhé objednací termíny. Jsme už roky moc spokojeni, celá rodina.