Klapkova 56/185, Praha 18200
Z
Zdeněk
Paní doktorka nemá sestru. Vše dělá sama a provádí úkony, které pacient nevyžaduje. Špatně komunikuje prováděné úkony a až po svévolném výkonu požaduje platbu. Chaos v objednávání termínů. Nedoporučji.
• Stomatologická ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lukáš Hájek
Tato paní provázela mé zuby celé dětství a bohužel i část dospělého života a jsem moc rád, že jsem od ní odešel. Jednu chvíli jsem zvažoval i žalobu o náhradu zmršeného zdraví, jehož oprava mne u jiného stomatologa stála již tisíce a jelikož jsem na začátku oprav, tak bude stát desetitisíce :(
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
dobry den,nejsem vubec spokojena,pani zubarka mi ve dvou zubech zlomila jehlu a byla tak drza, ze mi na to udelala korunku. kdyz jsem za ni prisla ze me to boli, tak rekla, ze je to jinej zub.to uz jsem se rozlobila a odesla jsem k jinemu lekari. ten mi potvrdil s rengenu ze tam mam zalomenou jehlu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejhorší zážitek u zubaře. Paní doktorka měla špinavý plášť od krve, špinavé rukavice, korunku mi udělala špatně. Zákrok bolel a účtuje si nehorázné peníze. Nedoporučuji v žádném případě.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S paní doktorkou mám také velmi špatné zkušenosti.Nedoléčený zánět,raději jsem hned od ní odešla.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
špinavá ordinace, špatná hygiena, nedoléčené záněty, neléčené kazy, přesazené plomby. takto mi paní doktorka zničila několik zubů.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
MOhu jen potvrdit, k paní doktorce už naštěstí nechodim, protože jsem tam byla snad každý mesíc s vypadlou plombou a zánety pod ní. Vubec nedoporucuji.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
```• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní