MUDr. Hana Vachková

Zubař Více

studium na 1.LFUK v Praze ukončeno r. 1976
atestace I. stupně v r. 1983
soukromá praxe od r. 1994

V ordinaci v současné době pracuje také MUDr. Jiřina Bussová.

Ordinace nepřijímá nové pacienty!!!
Více O mně

• Zubní lékařství

Stomatologická ordinace

Jižní IV 10, Praha 141 00

• Bělení zubů

• Endodontické konzultace

• Vyšetření dětí

• Zubní vyšetření

Paní doktorka je sice povahově milá ale vůbec nedbá na prevenci. Rentgeny potřebné ke zjištění mezizubních kazů mi nikdy nedělala. Když pak člověk přestoupí jinam tak zjistí že má 6 kazů. Nejhorší na tom je že se tomu dalo předejít, kdyby mě instruovala o správné domácí péči, tak jak mi to vysvětlili na jiném pracovišti. Tady se ale paní doktorka asi nevzdělává, neřeší příčiny problému a prostě to zaplácne plombou. Péče u ní odpovídá stomatologii před 30ti lety. Smutné je že zrovna stomatologie na ZŠ by si měla na prevenci nejvíc zakládat. Bohužel.

• Stomatologická ordinace Chodila jsem zde od dětství na prevence  •

k paní doktorce chodím už od školních let, kdy byly prohlídky preventivní. mám od mala strašnou fóbii ze zubařů a jen paní doktorka ji umí pochopit. má strašně moc empatický přístup, k jinému zubaři bych nešla. svého syna jsem ted prihlasila take k ni, doufam, ze se ji podari mu nekdy tu pusinku otevrit. zatim se brani zuby nehty :)

Perfektní doktorka, milá k dětem. Dcera byla z první návštevy úplně nadšená a chtěla by na kontroly chodit stále.

• E

Naprostá spokojenost, chodím já i mé 2 děti a paní doktorka je velmi milá, komunikativní a děti má evidentně ráda a chová se k nim hezky. Mohu jen a jen doporučit.

• H

Paní doktorka Vachková je moc milá, samý vtípek, ale při tom profesionální a zároveň velmi trpělivá, vše vysvětlí, s dětmi to skvěle umí - já sama bohužel tak skvělou zubní lékařku v dětství neměla..... opravdu DOPORUČUJI !!!!!

Já paní doktorku doporučuji všem s dětmi. Chodila jsem k ní už jako dítě od 5-ti let a vždy mě uklidňovala a věnovala se mi s maximální péčí(byla jsem opravdu hysterická holčička). Nyní k ní chodím se svýma dvěma dětma a jsme moc spokojeni. Hlavně má super nástupce-dcera paní doktorky jenž zaskakuje v době nepřítomnosti je naprosto úžasná po mamince. Jednoznačně ano :)))

• Paní doktorka ikdyž věděla že jsem prostě přecitlivělá a mám posunutý práh bolesti na nic nedbala a inijekci na umrtvení prostě odmítala..
    Dokázala mi vyndavat nervy, čistit kanálky a dělat nový dreny bez umrtvení. A když jsem brečela jak sůva a ona se nevinně zeptala ,, snad to nebolí.. ,, tak už mě to přestalo bavit. Odešla jsem od ní a teď jsem u jiné paní doktorky, kam chodí moje mamka celej život a paní doktorka konstatovala že na to jak jsem mladá mám zuby v příšerném stavu. Takže děkuji paní doktorko !:)

• K paní doktorce chodím celý život, již 26 let a mohu potvrdit, že jinou bych nechtěla. Nejvíce si cením osobního přístupu, sice jsem nikdy nepodstoupila žádný vážný zákrok, ale u těch menších mi paní doktorka pomohla od strachu a vše "drží" jak má. :)

• Doporucuji. Je tak trochu humoristka, coz komentujici nize nepochopil.

• Když si doktorka zavolala sestřičku slovy: "sestřičko, pojďte se podívat na ten rentgenový snímek, vy máte dobrý oči, já nic nevidím," považoval jsem to za nadsázku. Když ale doktorka ani nebyla schopna přečíst slovo z letáčku, napsaného normálním fontem, zamrazilo mne v zádech. Ale alespoň že je příjemná povahou...