Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
O mně
Aktuální informace na Facebooku na odkazu i s ilustračními obrázky kožních nádorku a komentářů k nim Neodkládejte návštěvu,dokud je nález malý a není...
VíceLéčené nemoci
Specializace
- chirurgie
Kontrola a případné odstranění kožních znamének
Kontrola znamének
Poliklinika Kateřinská
Léčení kožních zánětů, včetně zarůstajících nehtů,
Popáleniny
Poliklinika Kateřinská
Převazy a kontroly po předešlých ošetřeních
Úrazová chirurgie
Řezné rány
Renata
Navštívily jsme ordinaci paní doktorky s dcerou, které zarůstal nehet a ošetření se moc bála. Vše proběhlo úžasně, paní doktorka i sestřička jsou moc milé a šikovné. Pokud hledáte chirurga, doporučuji.
Adam Komers
Paní doktorku Richtrovou mohu každému jenom doporučit. Odstraňovala mi mateřské znaménko v obličeji, po znaménku ani po jizvě není ani památky a navíc jsem zákrok vůvec necítil. Zlaté ručičky a hlavně zlaté srdce! Moc děkuju a v případě potřeby se rád a s plnou důvěrou zase vrátím. V úctě Adam Komers
vosa100
Byla jsem na vyšetření u paní doktorky Richtrové a sděluji, že ji nejen doporučuji jako lékařku ale i svým postojem jako zainteresovaného člověka.
pavla_vohralikov
Přidávám se k názoru, že paní doktorka je velmi příjemná a milá, vždy poradí a vysvětlí. A velkou výhodou je, že si na pacienty najde čas v co nejbližším termínu. Spolu se sestřičkou tvoří výborný pracovní tým.
info
Paní doktorka je skvělá, profesionál na svém místě, zároveň lidská, vlídná, usměvavá, vždy se v ordinaci cítím příjemně.
Mufíci
Paní doktorka je mistr ve svém oboru- v šití. Jizvy po řezání znamének krásně drží a vypadají krásně.
Marie
Skvělá paní doktorka, milá sestřička, a útulná ordinace. Doporučuji!
Neaktivní profil
Paní doktorka je milá, poctivá a pracuje s citlivě k pacientovi.
Hana Richtrova
Vlídná,trpělivá a vše vysvětlí.Ochotně nabídne několik možností léčení ,pokud existují. Pokorná Jana
Sidibe
Výborná lékařka s výbornou sestřičkou, milé, vstřícné a veselé pracoviště :-)
Rozhodně všem doporučuji. Je to má nejoblíbenější lékařka.
O mně
VíceLéčené nemoci
Specializace
- chirurgie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.