Sokolovská 304/810, Praha 19061
Sharina
Jednoduše nejlepší zubařka, kterou jsem poznala. Absolutně žádný strach z návštěvy, vždycky všechno vysvětlí a hlavně efektivně pomůže.
• Soukromá zubní ordinace • Jiný •
Kepuhahe
Paní doktorka je neskutečně trpělivá, vše předem vysvětlí, případně ukáže, stále se zajímá, zda zákrok není nepříjemný či bolestivý. Je šetrná a opravdu opatrná.Je to nejlepší zubařka, kterou znam. Vřele doporučuju všem. K.P.
C
C.
jedním slovem NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍ :-) obě jsou báječné. Chodíme tam rádi všichni 3 :-) děkujeme za vše L+F+M
Jana Brychtová
Je to ta nejlepší paní zubařka!! Moje dvě dcery se na prohlídky vyložně těší a nidky neměly strach. Báječná je i sestřička. Paní doktorka je velice pečlivá a šikovná, a ještě k tomu i hezká! Máme je moc rády.
Mirka
Absolutně profesionální přístup pani doktorky i sestřičky, přesně tak by to mělo fungovat všude.
St.Hampl
paní doktorka má zlaté ruce, je velmi empatická vůči pacientovi a odvádí skvělou práci, sestřička je příjemná, šikovná a nabízí kvalitní preventivní osvětu.
milanPraha
K paní doktorce chodím léta a lepší zubařku jsem nezažil, má zlaté ruce
Nejlepší lékařka jakou jsem poznala. Velice milá, ochotná, zlaté ručičky.
Celá naše rodina k ní chodí. Sestřička je také velice milá a ochotná.
Zkrátka nejsou slova jak tuto lékařku pochválit.
Haničko děkuji za nás za všechny.
Broňa Nováková• • •
Souhlasím se vším co se píše, velmi dobrá lékařka, s úžasným lidským přístupem, chodmíme k ní celá rodina a jsme moc a moc spokojeni. To samé platí i o sestřičce.
Děkujeme, že jste. Baďurovi• • •
Absolutní spokojenost. Pečlivá, příjemná. Dokáže srozumitelně vysvětlit a odpovědět dotazy i mě jako laikovi bez medicínského vzdělání.