MUDr. Hana Jedličková

Zubař Více

Praktický lékař - stomatolog

Krškova 807, Praha 15200

• Výborná lékařka která se stará o moje zuby 25.let. Velký profesionál s velmi lidským přístupem .
    Pani doktorku doporučuji , je milá velmi vstřícná a ochotna a vždy mi dobre pořadí . Za to ji velmi dekuji.

Milá a ochotná zubařka.Doporučuji

Paní zubařka je opravdu profesionál, navíc milá, vstřícná a ráda pomůže.

Paní doktorku moc doporučuji, je velmi pečlivá a vstřícná. Máme s ní celá rodina jen ty nejlepší zkušenosti!!!

• U Dr. Jedlickove v podstate nikdy nevíte na čem opravdu jste ! Dorazite li do ordinace s začínající chřipkou muže se Vam velice rychle stát že skončíte na kontrole srdce a cév ! A k chřipce Vam vypíše jeji oblíbeny Biseptol a ostatní si kupte.A nejvetsi problem začíná kdyz se začnete ptát.To jste nepříjemný a v podstate co s vami je a nebo proc jste byl odeslán na kontrolu srdce a cév se nedozvite.Myslím si že v teto době by s vami lékař mel Vas zdravotni stav probrat proc a za jakým účelem Vam predepsal to či ono a proc Vas poslal pravé tam kam chtel on a ne vy. U paní doktorky mi toto chybi! Nemyslím si že by byla špatná ale bohuzel v dnešní době by se mela prispusobit. Pokud je zvykla pouze na důchodce co si chodi pro léky ktere jen předepisuje z predikovane minulosti to je jejich problem ale k pacientům co vidi jen jednou či dvakrát rocne pro radu kdyz maji problem a neni jim nejlíp si myslím že by jeji přístup mela zmenit.
    Důležité je pro ni hlave aby jste zaplatil příslušný poplatek 30,- a uz neobtěžoval. Co se tyče sestry to je perfektní přístup profesionála.
    Bohuzeln s paní doktorkou nejsem spokojen ! Vzdy kdyz odcházím z ordinace mam pocit že lékařka udělala jen to co ji moc energie nestojí a muže za to maximalne vyčerpat bodu ze zdravotního pojištěni. Ale pokud by mela udělat cokoliv navíc a mělo to jít z budgetu ordinace a odcerpat jeji prostředky k jinému lékaři tak to raději bude radit jak se v dnešní dobe vzdát různých věci ktere otravuji život a tim nám vlastně snižují kvalitu žití. Myslíte si že tomu nerozumíte tak takhle si připadám vzdy kdyz odcházím z ordinace :-(
    Bohuzel paní doktorku nemůžu doporučit!! A dle rozhovoru s ostatními pacienty z čekárny před ordinaci máme stejny názor.

• Super Stará se o naší celou rodinu.

• Je nejlepší

• nejlepší lékařka co jsem poznal, vždy ochotná se přizpůsobit pacientovi,
    nezanedbává váš chrup a díky její pečlivosti mám dobré a zdravé zuby - hlavně pořád vlastní zuby ve svých 56 letech.
    Štefan. (pityu53@seznam.cz)

• N

lepší a ochotnější zubařku sem doposud neměla

Výborná lékařka, která se již 15 let úspěšně stará o můj chrup.