MDDr. HANA GLAVANAKOVOVÁ

2 názory

DENTAL IMAGE s.r.o.

PRAHA 4, KOSMICKÁ, Praha 11 14900

2 názory

Hned první co mi paní doktorka udělala, tak byla korunka, ale bohužel špatně - neseděla dobře již od začátku a projevovala se i občasná bolest. Bohužel nedokázala uznat chybu a jen mě přesvědčovala, že vše je v pořádku, jenže nebylo.
    Několikrát jsem s ní řešil a chtěl reklamovat - nepodařilo se a lituji, že jsem nebyl tvrdší.
    Skončilo to tím, že se zub pod korunkou 3x přeléčil antibiotiky a nakonec jsem skončil na pohotovosti s nateklou tváří - zánět se musel řešit "chirurgicky".
    Za mě stačilo, jdu jinam...

• DENTAL IMAGE Jiný  •

Vážení, ještě nikdy jsem to neudělala, protože všichni jsme jen lidé a chybu může udělat každý. Až ve chvíli, kdy jsme s dcerami chodili na pravidelné kontroly, rentgeny a zubní hygienu (tu občas dcera vynechala), tak mojí dceru začaly bolet zuby. Opravdu hodně a otékala. Začalo to zanícenou dásní..dcera navštívila paní doktorku, která jí řekla, že tímto se nezabývá, ať si koupí mezizubní kartáčky, ok, podruhé už dceru bolely všechny zuby a návštěva přinesla pouze doporučení ibalginu. Potom jsem to nevydržela a přeregistrovala jsem nás všechny k jinému lékaři a ten nevěřil, že jsme chodili pravidelně na prohlídky...podle rentgenu 5! kazů, dva z toho až k nervu, staré minimálně 5! let!!!. Ta holka zkouší šílenou bolest, jen proto, že je paní doktorka buď slepá, nebo nic neumí!!! Rozhodně si návštěvu rozmyslete! Nováková Marie

• jiné místo Jiný  •