Tererova 1355, Praha 14900
Václav N.
Neprofesionální chování.Po dotazu na předchozí ošettření,hysterická reakce s pokynem hledání jiného lékaře.
Velice smutná zkušenost s tzv.zdravotníkem.
VN• Ord.praktického lékaře stomatologa • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zuzana V.
Zaregistrovala jsem se u stomatologa, kde mi za opravu všech problémů vyčíslili cenu přes 100tis. Narazila jsem ale na paní doktorku, která mě přijala na konzultaci, vše mi perfektně vysvětlila (zdarma) a cenu vyčíslila snad poloviční, ani ne. Se sestřičkou byly moc milé, tak jsem se rozhodla chodit k nim. Již mám opraveno několik zubů a vše v pořádku. Zdejší komentáře o řešení osobních věcí nevyvracím, ale…mě to naopak baví. Jsem více v klidu, když si se sestřičkou povídají o tom, co budou vařit, než kdyby bylo v ordinaci ticho. Přijde mi to lidské a pro mě jako pacienta příjemné. Byla jsem na vyvoněných luxusních klinikách, kde se usmívali už z dálky a měli profesionální výrazy, nejen, že si to nechali zaplatit, ale působí to na mě uměle. Zde se cítím, právě kvůli ,,normálnímu” přístupu lépe a vím, že i zubaři vaří a chodí nakupovat :))) děkuji.
• Ord.praktického lékaře stomatologa • Jiný •
Amalia T.
S paní doktorkou jsem naprosto spokojena. Léta k ní dojíždíme s celou rodinou, ikdyž bydlíme mimo Prahu. Jelikož chodíme pravidelně na prohlídky a řídíme se dle rad jak se starat o zuby, tak je máme zdravé. Její práci a přístup mohu jen doporučit.
• Ord.praktického lékaře stomatologa • Jiný •
Markéta
S paní doktorkou Malou jsem velmi nespokojena! Chodila jsem k ní dva roky, během kterých mi vrtala pár zubů a jednou čistila kanálky. Všechno si nechala zaplatit (i injekci, kterou u jiných zubařů hradí pojišťovna) a práci odvedla nekvalitně. Nyní mi má nová zubařka spravuje zuby, které paní Malá nedotáhla do konce či opravila špatně. Když mi čistila za x tisíc kanálky u stoličky, nedočistila do hloubky a zub stále není zdravý! K tomu je velmi náladová a v ordinaci řeší se sestřičkou osobní problémy. Tu jednu hvězdičku dávám maximálně sestřičce, ta byla vždy milá a usměvavá. Nedoporučuji!!!
dancab
jedna velká katastrofa, co se týká poměru cena a výkon, bylo by na dlouhé povídání, až moc šetří materiálem a pak po roce opravuje svoje zuby a člověk se bojí něco říct, už mám jinou super zubařku
Petr Pála
Dobrý den. S prací paní doktorky jsem naprosto spokojen. její milé přivítání do ordinace s úsměvem mi pokaždé dodá energii a sílu přijít na další kontrolu. Čtu tady, že si lidé stěžují že musím chodit 2x do roka na kontrolu. Mě to osobně problémy nedělá a radši si vemu v práci na dopoledne nebo popřípadě odpoledne dovolenou než abych zanedbal pravidelnou péči o můj chrup. Od té doby co mi paní doktorka radí jak se mám starat o své zuby a chodit na pravidelné prohlídky, tak nemám absolutně žádné problémy a návšteva mé zubařky Mudr. Malé je pro mě opravdu dovolená. Děkuji paní doktorko !!
Kopecká
Paní doktorka je velice milá, hodná a hlavně šikovná. Přístup má velice lidský, ceny má nastavené podle mě adekvátně vzhledem ke kvalitnímu vybavení, materiálu a zodpovědné práci. Četla jsem tu, že je náladová. Já s tím tedy rozhodně nesouhlasím, vždy jsem k ní přišla s úsměvem- a ten mi byl i opětován. Je samozřejmé, že pokud k někomu přijdete do ordinace a jste nepříjemní, nikdo se vám vtírat nebude.
Dříve jsem měla panický strach ze zubaře, od té doby, co chodím k této lékařce, strach je ten tam.
Paní doktorku mohu jedině doporučit, výborná lékařka i skvělý člověk.• • •
pacient
Chodily jsme k ní celá rodina pravidelně na preventivní prohlídky, ale potom co mi na od ní dělanou prasklou plombu řekla, že když to nebolí tak je to v pořádku, zašli jsme jinam. Mě našli 7 kazů, sestře 5 a mámě nedoléčené kanálky a špatně udělané korunky. To co nám tvrdila, že jsou pigmentové skvrny, byli kazy. Nikdy nám neudělala rentgen a je velmi drahá. S názory, že je arogantní a neustále v ordinaci řeší své osobní problémy s tím souhlasím. A že by byla šetrná a opatrná to se také říct nedá...najděte si jiného zubaře
Simona B.
Dobrý den,při přečtení několika velmi slabých hodnocení musím oponovat!!!Dojíždím k paní doktorce Malé až z východních čech a v žádném případě bych neměnila je to výborná stomatoložka kvůli které si ráda 2 krát do roka do Prahy dojedu!Díky ní mám zuby v naprostým pořádku,vždy jsem byla objednaná do týdne a NIKDY jsem se nesetkala s arogantním vystupováním,nebo že by na mě byla nepříjemná,NAOPAK velmi příjemné jednání a vždy profesionální ošetření a péče!Mohu jen doporuči!!!!
Tato zubařka má velmi nadřazené chování k pacientovi. Při práci se neustále baví se sestrou o osobních záležitostech, když chcete obyčejnou plombu, hrazenou pojišťovnou, tak vám řekne, že tyto plomby prostě nedělá a že si musíte zaplatit pouze drahou za svých peněz, nebo jít jinam. Jedním slovem naprostá hrůza.