přijímá nové pacienty

Zubař Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vím, že každý z mých pacientů si zaslouží individuální přístup. Proto vyznávám přístup
“Naslouchat a informovat”. Nikdy neignoruji žádnou z informací, kterou mi pacient sděluje a
vždy jej naopak detailně informuji o každém z kroků, které právě probíhají nebo jej ještě
čekají.
Mí pacienti se také mohou vždy spolehnout, že jím doporučím několik léčebných
postupů a společně zvolíme ten optimální, vedoucí nejen k jejich absolutní spokojeností, ale
především k dokonalému medicínskému a estetickému výsledku.

2010-2014: Absolvování Doněcké národní lékařské univerzity
2014-2015: Absolvování Národní lékařské univerzity O.O. Bohomolce (dosažení úplného
vysokoškolského vzdělání v oboru stomatologie s kvalifikací lékař-stomatolog).
2015: Uznání vysokoškolského vzdělání a plné kvalifikace v rámci ČR (Univerzita Karlova v
Praze)
2015-současnost: Praxe na soukromé zubní klinice Dobrý Dent na pozici zubního lékaře.

Zubní ordinace DOBRÝ DENT:
•Komplexní nabídka služeb
•Moderní vybavení
•Bezbolestné ošetření
•Cenová dostupnost
•Výborná lokalita
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Zubní lékařství

DOBRÝ DENT

Jindřicha Plachty 535/16, Praha 5, Praha 150 00

Telefonní číslo

774 12...

• Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)

Profesionální přístup, vždy detailní vysvětlení, co bude dělat. jediný zubař, u kterého se nebojím

• DOBRÝ DENT Jiný  •

Příjemné jednání, profesionalita, lidskost, vstřícnost, zájem o pacienta, objednání přesně na čas. Mohu jedině doporučit.

• D

Pan doktor, je velice pečlivý a naprostý profesionál!
    Už se nebojíme s dcerou chodit k zubaři

• DOBRÝ DENT  •

Strasna komunikace a uctuji si XXXX,- Kc za zruseni terminu. Pry to maji ve vstupnim formulari, na coz nas ale upozornili az kdyz jsme museli platit pri dalsi navsteve.

• DOBRÝ DENT Jiný  •

• Z

Nejlepší dentist za celý můj život.
    Všem doporucuji.
    Rychlý , vše vysvetli, naplánuji další zákroky a léčbu.
    Je profesionální a sympatický.

• DOBRÝ DENT  •

Jsem velice spokojen a vżdy jsem byl. Neměnil bych

• R

Pan doktor byl velice mily, zohlednil muj zdravotni stav a doporucil vhodny postup tak, aby neohrozil me zdravi. Velice si pristupu pana doktora vazim.

• E

Amazing dentist. Explains everything, very polite. The service is unmatched to any of the 5 other dentists I have had in Prague.

• S

Maximální spokojenost jak s přístupem lékaře tak s jeho prací.

• DOBRÝ DENT  •

Profesionalita, vždy naprostá vstřícnost, lidskost, objednání vždy přesně na čas, zájem o pacienta.

3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

chtěl bych se zeptat, zda se k Vám mohu objednat (popřípadě se stát Vaším pacientem), i když jsem se nedávno registroval u jiného zubaře ? (bohužel jsem byl otřesen jeho přístupem)
Pokud ano, budou i v tom případě případné zákroky hrazeny pojišťovnou (VZP)?
Je mi 23 let, delší dobu jsem nebyl u zubaře a jelikož již mám nějaké problémy, chtěl bych je řešit co nejdříve.

Děkuji

Dobrý den
Přimam nové pacienty a nevadí, že jste byl zaregistrovaný u jiného zubaře
Po prohlídce můžeme udělat pro vás plán a vypočítání

Těším se a přeju hezký den
Doktor Gorokhov

Dent. Danylo Gorokhov

Dobrý den, je možné aby mi zubní lékař nechal tzv. "cementovou" výplň, tak ji nazval můj zubní lékař dva měsíce v zubě.
Děkuji za odpověď. Martina

ano