MDDr. Ben Rakušan

Zubař Více

2 názory

Pracujem jako lékař stomatolog se všeobecným zaměřením, ale specializujem se i na kosmetickou stomatologii a dentální chirurgii. Navštěvujem odborné semináře a kurzy po celém světě, aby sem tak mohl svým pacientům nabídnout nejmodernější poznatky v oboru zubního lékařství. Péče o pacienty je pro mě na prvním místě. Dobře se u mě budete cítit jak při první, tak při opakované návštěvě. Mám zkušenosti s péčí o chrup v Kanadě, Evropě a ve Velké Británii. Dlouho sem působil jako zubař a stomatochirurg v Londýně. Tyto zkušenosti mě naučily přátelskému a profesionálnímu přístupu k profesi zubního lékaře a pomohly mi získat si přízeň i u pacientů, kteří se jindy zubařů obávají. V ordinaci najdete vynikající tým, který spolu se mnou udělá vše, aby vám návštěvu zpříjemnil.
Více O mně

Centrum zubní péče Černá Labuť

Na Poříčí 1067/25, Praha 1, Praha 110 00

• Fixní rovnátka

2 názory

100% spokojená s péčí i zákroky. Doktor Rakušan je pečlivý a jemný profesionál. Velmi vstřícný i při řešení akutních obtíží.

• Centrum zubní péče Černá Labuť Zubní lékařství  •

• Efficient and professional, Dr. Rakusan is always available for any procedure even in emergencies. He has successfully in inexpensively put an implant and treated my whole family.