Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Psychologické poradenství • 750 Kč
On-line konzultace • 750 Kč
Online psychoterapie • 750 Kč +5 Více
Psychologické konzultace • 750 Kč
Poradenství pro rodiče • 750 Kč
Individuální psychoterapie • 750 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
O mně
Ve své soukromé praxi se věnuji psychologickému poradenství, koučování a terapii pro děti školního věku, mladistvé i dospělé. Vedle svojí praxe v ...
VíceSpecializace
Poradenství pro rodiče
Psychologické konzultace
Psychoterapie
M.J.
Paní Zuzana mi pomohla zpracovat těžké období a vedla mě k hledání pomoci sama v sobě, což považuji za nejdůležitější a nejlepší řešení.
Michaela
Paní psycholožka má nejen odborné znalosti, ale zároveň je také velice milá, empatická a sezení dokáže odlehčit svým smyslem pro humor. Už v krátkém čase jsme se dostali k jádru problému a po prvním sezení jsem si odnášela spoustu podnětů k přemýšlení. Určitě můžu doporučit a zároveň děkuji za pomoc.
B.K.
Zuzka je člověk na svém místě. Dlouho jsem se odhodlávala jít cestou terapie a bylo to nejlepší rozhodnutí v mém životě a jsem moc ráda, že mi na této cestě pomáhá právě Zuzka. Zuzka je velmi empatická, trpělivá, vstřícná, věcná a také má smysl pro humor :) Způsob, jakým vede terapii mi velmi vyhovuje....po našem sezení vždy cítím neuvěřitelnou úlevu, velkou motivaci, radost, kam se člověk posouvá a těším na se další sezení. Mohu jen vřele doporučit!
K.G.
Paní psycholožce se podařilo vytvořit absolutně uvolněné a otevřené místo a díky tomu nemám strach se jí svěřit s čímkoliv. Moc oceňuji taky pocit, který ve mně vyvolal její osobní přístup - že ji opravdu zajímám a má upřímnou radost, když vidí zlepšení. Celkově se na terapii vždy těším a vyvolává ve mně jenom pozitivní pocity. Po skončení terapie mám vždycky chuť se smát a všem říkat, jak to bylo skvělé.
G.V.
Zuzana je velmi empatická, přátelská, snaží se dostat k jádru problému a snaží se, aby dotyčný lépe poznal sám sebe a tím nalezl cestu, která mu pomůže. Tento přístup mi vyhovoval a skutečně to po několika sezeních vedlo k vytvoření systému, který uplatňuji dodnes a díky kterému už její profesionální pomoc nepotřebuji. Za to jí patří velké díky, dělá svět kolem sebe lepší.
J. O.
Paní psycholožku jsem kontaktovala kvůli posouzení školení zralosti. Byla velmi milá, vstřícná. Odcházela jsem spokojená.
M.D.
Zuzana bola veľmi ochotná, profesionálna a už po prvom "sedení" (kvôli korone to muselo prebehnúť cez telefón) som v podstate jej služby nepotreboval ďalej. Odporúčam!
J.V.
Příjemné vystupování a citlivý přístup. K doktorům mám většinou nedůvěru, ale jsem ráda, že jsem tomu dala šanci. Vřele doporučuji.
A. Ch.
Pani terapeutka má velmi profesionální, lidský a přátelský přístup. Moc mi pomohla. Určitě doporučuji.
Tereza
K pani psycholozce dochazim uz nejaky cas. Vzdy je mila, pripravena, trpeliva. Hrozne moc se mi diky ni ulevilo. Sedi mi, jak pracuje. A ve svem zivote vidim pokroky. Jedno z nejlepsich rozhodnuti v mem zivote. Skoda, ze uz jsem se k terapii neodhodlala driv. Mohla jsem si usetrit spoustu trapeni. Moc dekuji!
O mně
VíceSpecializace
- dětská psychologie
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.