Klánovická 487, Praha 19800
Jana D
Paní doktorku i její sestru prostě miluju. Obě jsou úžasné profesionálky. Nejvíce si cením (kromě odbornosti) jejich empatie a smyslu pro humor. Smát se u zubaře mi dříve připadalo nemyslitelné.
• Soukromá zubní ordinace • Jiný •
verunecka
Paní doktorka je odborník na svém místě a zároveň je pečlivá, milá, laskavá a ještě k tomu má smysl pro humor.:-) Od té doby, co k ní postupně celá rodina chodíme, jde člověk k zubaři jako třeba na kosmetiku nebo do kadeřnictví, prostě žádný stres.
marie.horakova
Paní Hejnová je opravdu velmi svědomitá paní zubařka. Jsem ráda, že jsem jí po dlouhém hledání našla a už u ní zůstanu. Marie Horáková
DN
Kéž by bylo více takových lékařů. I v jiných specializacích.
Paní doktorka je velký profesionál jak po odborné stránce tak po psychické.Je velice laskavá a příjemná.Chodíme k ní celá rodina a všichni jsme velice spokojení.Jsme starší ročník,ale s takovou milou paní doktorkou jsme se ještě nesetkali.Rodina Pádlova a Černohorských.
odbornice,pečlivá,vše vysvětlí.Nemusíte mít strach k ní jít.Byť profesionálka je velmi lidská a ochotná.
Kulíšková a její smíšek
Příjemná lékařka,profesionál a velmi pečlivá.Pacienti mají v ní to nejlepší a zvláštní pochvalu si zaslouží za skvělý přístup k mým dvěma synům,kteří se od té doby co chodíme k ní zubaře vůbec nebojí.
Zvláštní pochvalu udělujeme i její milé sestřičce.• • •
Tuto paní doktorku mohu všem vřele doporučit je moc hodná,pečlivá vše vysvětlí.Je to odbornice ve svém oboru.