Jsme zubní ordinace nabízející komplexní péči o dutinu ústní s využitím metod a trendů současnosti, s důrazem na kvalitu a komfort při ošetření. Většinu zákroků provádíme v lokálním znecitlivění a s použitím kofferdamu – membrána zajišťující suché pole v dutině ústní. Tento typ ošetření poskytuje více komfortu a celkově umožňuje kvalitnější ošetření. Nabízíme také služby dentální hygieny navíc u registrovaných pacientů s možností současné preventivní prohlídky lékařem.
O mně
Ošetření zubního kazu
Zubní vyšetření
Zubní korunky
Zubní chirurgie
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Sona
Bývalý zubař řekl manželovi, že mu vytrhne 4 zuby a náhradu + jeden opraví a vyjde to celé na cca 70.000,- .Na doporučení kamarádky jsme přešli k panu Horníčkovi , konkrétně k paní Holubce. Nakonec má nanžel zuby všechny a spravené bez vytržení. Paní doktorka je anděl. Nejen , že je pečlivá, ale vše vysvětlí , ukáže, velice trpělivá a hlavně neskutečně příjemná. Mají super technologie a tak Vám ukaže přesně co a jak dělala a jak to vypadá. Super vybavení,které jsem nikde neviděla.Jo a vše bez bolesti!!!Nejlepší zubař co jsme kdy měli.
• HDent s.r.o. • odstranění zubů •
V okolí Chrudimi