MUDr. Veronika Chybová

4 názory

Ordinace

Praha, Praha 14, Praha 198 00

4 názory

• Míval jsem panickou hrůzu ze zubařů, která vedla až tak daleko, že jsem u zubaře několik let nebyl. Dostal jsem se ale do fáze, kdy mi vypadla plomba a nezbylo mi, než si hledat nového zubaře. Našel jsem paní doktorku Chybovou. Ta mě svým přátelským a ohleduplným přístupem dokázala strachu zbavit. Zuby mám teď opravené, většinu amalgámů vyměněnou za bílé plomby. Dentální hygienu za sebou a teď se chystám na rovnátka :-) před půl rokem by mě ani nenapadlo sednout si dobrovolně do křesla a otevřít pusu. Teď se nebojím a jsme rád, že neskončím s protézou. Jsme dr Chybové opravdu vděčný. Doporučuji všem, co se bojí, není čeho :-)

Pani doktorka je mila, ma pochopeni, ovsem dusledna pece veskera zadna! Ac jsem na prohlidky dochazela pravidelne a oznamovala pani doktorce, ze mam citlive zuby (predevsim stolicky), bylo mi doporuceno pouzivat zubni pastu Sensodyne (mate slabou sklovinu). Po jiste dobe jsem zubniho lekare zmenila a bylo skutecne za "minutu dvanact". Slabou sklovinou moje citlivost zubu nebyla, jednoduse receno co zub, to kaz! Rozhorceni je v mem pripade zcela opravnene, nebot si dovoluji rict, ze pani doktorka pochybyla! Sympatie, ochota, atd. nemusi byt vzdy vyhodou!!!

Paní doktorka je vždy milá, laskavá a snaží se pacienta uklidnit. Velmi ohleduplná a pečlivá.

Tato paní zubařka si bere 30 Kč poplatek i za II. preventivní prohlídku bez uzardění. Když jí toto namítnete, tak vám to odůvodní, že při preventivní zubní prohlídce vás současně i vyšetřila...