MUDr. Věra Skorkovská

Zubař Více

Praktické zubní lékařství

Koulova 2, Praha 16000

Neumí pracovat s 3D rtg snimkem na počítači. Posílala mne ke svým kolegům zubařům po Praze. Místo oprav kazů se mne vyptává na rodinu.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

• R

K paní doktorce chodil můj syn čtyři roky,psala mu rovnátka na noc,a ani po té době-už mu bylo 18 let se mu úplně zuby nesrovnaly. Dcera k ní chodí tři roky,je to lepší,ale vzhledem k době napravování zubů jsem toho názoru,že fixní rovnátka jsou mnohem účinnější. Každé dítě s touto pomůckou nechce chodit spát pět let. Radka

• Praktické zubní lékařství snímací rovnátka  •

Velice pečlivá a přesná v práci, trpělivá, vstřícná. Vždy předem všechny kroky vysvětlí. Jsem v péči paní doktorky už vice než 15 let. Je pravda, že jsem přišla v dospělém věku, což může znamenat trochu rozdíl, ale jinak se nechvalným komentářům níže upřímně podivuji. To mě přimělo napsat po letech svou pozitivní zkušenost. Jednoznačně doporučuji! MM

• D

byla jsem s dcerou na první návštěvě a paní doktorka celkem nepříjemná,strohá i sestra na nás koukala z hora,dcera má jeden křivý zoubek a máme za destičku zaplatit 2350 korun..nějak se mi to nezdálo,dnes jsem obtelefonovala pár zubařů a běžná cena 650-900 za složitější úpravu.Za co teda mám platit o tolik víc? Když jsme odcházely s dcerou z ordinace,jaká změna v chování byla u paní doktorky když v čekárně seděla starší dáma se psem,ke kterému se chovala vstřícněji než k nám a pes šel klidně i do ordinace.. v zubařském domě,kam chodí spousta dětí a trpí různými alergiemi..já sice psa mám také,ale k doktorovi bych ho sebou netahala. Po přečtení zkušeností víše už tam nejdu.

• A

K paní doktorce jsem chodila celé dětství. Asi tak od devíti let jsem nosila vyndavací rovnátka na noc, nejprve jen na horní, později i na spodní čelist. Při každé návštěvě jsem byla pochválena, že rovnátka nosím poctivě a správně pravidelně roztahuji. Moji úzkou čelist tato péče skutečně zřejmě upravila, se svými zuby nemám žádný zdravotní problém, ale nejsou srovnané úplně, neboť jsem v devatenácti letech ztratila vůli nosit na noc rovnátka, zvlášť když jsem si našla stabilního přítele. Jak dlouho bych musela s rovnátky spát, aby se mi zuby srovnaly úplně?
    Můj bratr měl s úzkou čelistí větší problémy než já. K paní doktorce chodil na kontroly se mnou. Přestože rovnátka nosil stejně svědomitě jako já, jeho zuby se rovnaly o něco hůře, za což byl při každé návštěvě nesmyslně kárán. Bratr nakonec změnil doktorku, a dostal fixní rovnátka. Za rok měl zuby dokonale srovnané - mnohem lépe, než já po deseti letech zbytečné otravy s rovnátky vyndavacími.
    Kdybych mohla vrátit čas, k paní doktorce Skorkovské bych podruhé nechodila.

• vzdy kdyz mam problemy se zuby pani zubarka mé zuby vzdy vylécí

• Já k paní doktorce chodila celé dětství a nedoporučuji! Každá návštěva probíhala ve stejném duchu, paní doktorka se mi podívala na zuby, pochválila, že se to lepší a tak to probíhalo několik let. Až v 18ti z ní zničehonic najednou vylezlo, že to byla vlastně léčba na nic a že mi pomůžou jedině rovnátka fixní, ale ty že ona nedělá... A dejte si v 18ti dělat fixní rovnátka... Nicméně jsem nakonec dopadla tak, že až když jsem začala vydělávat, objednala jsem se pro jistotu k jedné dobré soukromé doktorce a ta mi zuby nádherně srovnala.

• Nejlepsi zubni doktor/ka pod sluncem!

• K této paní doktorce jsem chodila jako dítě a příliš pozitivně na ni nevzpomínám! Pokud jsem šla na prohlídku s rodiči/s jedním z rodičů byla milá a příjemná, ale jakmile jsem šla na prohlídku sama (jako dítě), chovala se povýšeně a dost nepříjemně.
    Co bych jí ještě vytkla je, že přestože věděla a několikrát jsem jí to říkala, že trpím alergií a většinu roku jsem v noci nemohla dýchat nosem, předepsala mi rovnátka, při kterých musí být skousnuto, takže se aplikovali na noc, což v mém případě kvůli rýmám nešlo...takže rovnátka a léčba k ničemu.

• Díky paní doktorce už není návštěva zubaře noční můrou. Navíc je velmi příjemná a zákroky vůbec nebolí.