Vzdělání:

1988 Promoce na 2. lékařské fakultě University Karlovy, Praha
1992 I. atestace v oboru všeobecné chirurgie
1998 II. atestace v oboru všeobecné chirurgie
Postgraduální praxe v oboru chrirurgie:

1988 - 2000 Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku, Praha
1994 Stáž v USA- Portland University Hospital
2000 - 2008 Odborný asistent 1. chirurgické kliniky 2. lékařské fakulty Unviversity Karlovy a FN Motol
2008 - dosud Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku, Praha
Členství v odborných společnostech:

Česká chirurgická společnost
Česká koloproktologická společnost
Česká gastroenterologická společnost

Prokotologická ambulance nabízí služby v těchto oblastech:

-poradenská činnost při onemocnění tlustého střeva a konečníku
-ambulantní vyšetření konečníku a tlustého střeva (rektoskopie, anoskopie při nutnosti koloskopie)
-vyšetření při krvácení z konečníku
-preventivní prohlídky
-léčba hemeroidů (Praha 6) bez nutnosti pobytu v nemocnici
-léčba hemoroidů (Praha 6) moderními metodami bez nutnosti narkózy, pobytu na lůžku a pracovní -neschopnosti
-léčba bolestí a svědivých pocitů v oblasti konečníku
-léčba polypů(výrůstků), kondylomat, řitních trhlin
-plastické odstranění zvětšených kožních řas kolem konečníku
Více O mně

Chirurgická poradna

Vítězné náměstí 9, Praha 16000

Pan doktor je naprosto úžasný.Sestřička velmi příjemná.
    Měla jsem velké obavy z vyšetření, ale vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti.Zcela bezbolestné vyšetření, jen pocit mírného tlaku, nic , co by člověk nemohl vydržet.Super vychytávka jsou modré trenýrky s otvorem, takže vše ostatní je skryto :-).Za sebe mohu pana doktora a jeho sestřičku určitě doporučit.Ničeho se nebojte a pokud máte potíže, určitě pana doktora navštivte!

• Chirurgická poradna Jiný  •

• T

Pan doktor má vstřícný přístup a vše vysvětlí. Proběhlo to poměrně rychle a bylo to důstojné. Dobré uvedení do světa proktologie.

• Chirurgická poradna Ambulantní léčba hemoroidů  •

Krátká objednací doba, dochvilnost, empatie, excelentní chirurgický zákrok. Medicína 3. tisíciletí.

• Chirurgická poradna Ambulantní léčba hemoroidů  •

• Pan doktor je naprostý profesionál s lidským přístupem.V čekárně vůbec nečekáte,po vstupu do ambulance Vás privítají úsměvy Pana doktora i sestřičky,mě velmi pomohl.Za mě naprostá spokojenost.
    Jsou fakt úžasní.Až se divím že v době "naštvanosti a kyselých tváří"
    ordinujou tak dva skvělí lidi,jak Pan doktor,tak i sestřička.
    Boris RAGAS

• Chirurgická poradna  •

• Pan doktor jedná naprosto profesionálně. Je velice vstřícný ohledně domluvy termínu návštěvy a čekací doba je minimálně. Určitě doporučuji.

• Chirurgická poradna  •

• A

Vynikající přístup pana doktora i sestřičky, citlivý přístup, výborná komunikace s pacientem, vřele doporučuji.