MUDr. Šárka Sujová

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Mazurská 484, Praha 18100

• Těžko říci jestli je špatná nebo ne. Na jednu stranu vůbec neumí léčit (třeba s vypadlou plombou tam chodím každý 3měsíce). Ale na druhou stranu je to hrozně hodná paní doktorka s naprosto vynikajícím přístupem k dětem

• Podepisuji se pod NovotnyLuk. Paní doktorka je sice milá, ale to je asi vše. Opakovaně jsem ji navštěvoval s bolestí zubů. Postupně až 2x každý týden. Zuby bolely ačkoliv tam "žádný kaz nebyl (ani na RTG)" U nového lékaře jsem i já viděl zřetelně na RTG 4 kazy, když se doktor zhrozil. Z toho o 3 zuby jsem již přišel. Jak vím, tak podobné potíže mělo už více dospělých pacientů.
    Takže děkuji, ale sem už nikdy více.

• Paní doktorka je velmi milá,hodná, pečlivá a příjemná k dětem. Je profesionál a jsem ráda, že náš syn k ní může chodit už vzhledem k nedostatku dětských zubních lékařů. Její práce si moc vážím.Umí poradit a pomoci.

• K paní doktorce jsem chodil od dětství, před rokem mi udělala špatně jednu plombu a teď jsem přešel k jiné paní doktorce a ta mi po rentegenu našla 10 kazů. Z toho některé staré prý i dva roky. Nikdy mi paní doktorka nevysvětlila jak se mají správně čistit zuby, nic mi neřekla o mezizubních kartáčcích, vždy jen provedla, co ji přišlo správné a ani se neobtěžovala to vysvětlit. Nedopouručuji.

Paní doktorka je profesionál s velmi kladným přístupem k dětem! Při žádné návštěvě jsme neměli problém.