Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíZkušenosti
A.I.
Velmi příjemný doktor a taky sestra! Měla jsem akutní případ a i dokonce nechtěli mi vzít v nemocnici s doporučením od praktického lékaře. Šla jsem rovnou osobně do ordinace a milá sestra přijala mě. Takže jen doporučuji! Pan doktor je velmi šikovný!
K . K.
Trochu si myslím , že si pan doktor vybírá pacienty . Nejdříve mi bylo sděleno , že bere jen akutní případy jinak má volno až za 6 měsíců , po té co se dozvěděl , že mi jde o život , řekl že nebere a když tak za půl roku . Jsem pacientem pana Sabry již 30 let a toto mě velmi znepokojilo a proto nedoporučuji ! Sestry porušují GDPR a chtějí po Vás informace jako by byly lékařky . Neochota pomoc .
VG
Pan doktor je špičkový odborník ve svém oboru. Navíc je velmi empatický a má velmi příjemné chování. Jeho pečlivost a důslednost zásadním způsobem přispěly k záchraně mé ledviny. Děkuji.
JF
Pan doktor mi svojí "léčbou" akutně zvětšené prostaty tak rozhodil zdraví, že jsem se pak cca 3/4 roku dával do kupy s pomocí jiného urologa. Bez odběru vzorků na zjištění co akutní problém s prostatou způsobilo mi nasadil silná antibiotika. Když Atb zabrala jen částečně, začal teprve realizovat odběry, kterými ale již přirozeně nic nezjistil. Následně prohlásil že když v analýzách nevyšel žádný patogen tak není co léčit a s bolavou a zvětšenou prostatou mě poslal domů.
Josef Ondrouch
Po všech stránkách vynikající urolog. Příjemný při vyšetření. Zachránil mě od operace, o které tvrdili jiní, že je naprosto nezbytná. Můj stav se zlepšil a potíže úplně zmizely. Přesto jsem zván na pravidelné kontroly. Vždy se na ně těším. Pan doktor je velmi vzdělaný se širokým obzorem; nejen jako lékař.
Nikola Kuželová
Musím se přidat k řadě spokojených pacientů. Při první návštěvě jsem měla trochu obavy. Objednací systém moc nefunguje, v čekárně na studené chodbě polikliniky DAM jsem čekala hodinu. Vše bylo odpuštěno, když jsem vstoupila do ordinace - pan doktor i sestřička byli tak milí, až jsem neměla slov. S tak vřelým přijetím jsem se u doktora ještě nesetkala. Navíc je vidět, že pan doktor opravdu má zájem řešit Váš problém a stále se vzdělává. Určitě doporučuji.
Moc hodny doktor, opravdu vse vysvetli a na kazdou otazku odpovi.Mam vyborne zkusenosti, v cekarne se dele ceka,nejdete nikdy v presnou hodinu,ale o to se vam doktor venuje..za me ANO..
Jitka Šišáková
Šla jsem k panu doktorovi na základě výborných referencí a ty se mi potvrdily. Je příjemný, srozumitelně vysvětlí problém, navrhne šetrné řešení. Prostředí ordinace i čekárny na Suchdole je moderní, jednání pana doktora i sestřičky vlídné a profesionální.
F.Bečan
Našel jsem cestu k panu doktorovi přes internet a hodnocení pacientů. Musím říci, že jsem naprosto spokojen s přístupem, odborností a celkovým jednáním pana doktora. Mohu jen doporučit ! Pokud se týká hodnocení sestry u pana doktora, musím říci, že jsem rovněž spokojený. Některé negativní hodnocení sestry jsou pravděpodobně staršího data. Dříve byly v ordinaci jiné sestry.
adi
Pan doktor je opravdu skvělý - příjemný, pečlivý, odborník, všechno ochotně vysvětlí. Bohužel jeho kvalita má za následek dlouhé objednací lhůty a přeplněnou čekárnu. Sestra je opravdu divná a nejlepší metoda je ignorovat co říká, zejména její pokusy o diagnózy. I přes to, ale návštěvu pana doktora doporučuji, zvlášť těm, kteří u jiných urologů neuspěli s řešením problémů. Obrňte se trpělivostí, stojí to za to.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Urologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze